Tara Jayne McConachy annyi szépészeti beavatkozáson átesett már, hogy a plasztikai sebészek egyből visszautasítják, pedig ő még temérdek testmódosítást szeretne.

A 32 éves ausztrál nő, aki korábban ápolónő volt, az elmúlt években az egész arcát átszabatta, és nem elégszik meg a már így is extrém méretű mellimplantátumokkal. McConachy azt szeretné, ha keblei kétszer akkorák lehetnének, mint most – írja a Mirror.

A szakemberek azonban úgy vélik, hogy a Melbourne-ben élő, 45 kilós nő túlságosan vékony alkatú és sovány a nagyobb implantátumokhoz, így nem vállalják az operációt. Szerintük a beavatkozás hátproblémákat okozna neki. 

Tudom, hogy törékeny alkatom van, de a melleim hatalmasak. Nem elégszem meg ekkora keblekkel, egyáltalán nem is tetszenek, nekem ennél sokkal nagyobbak kellenek!  

– fakadt ki a Botched című műsorban McConachy, aki azt vallja, a műtétek adtak neki önbizalmat, sőt állítása szerint csak úgy vonzza magára a tekinteteket, ha kimegy az utcára.

Mindenképpen megműttetem a melleimet, és sok más műtétet is tervezek. Várom, hogy legyen lehetőségem külföldre utazni. Európában találtam egy sebészt, aki elvállalná a beavatkozást.

– fogalmazott.

 Bátran pózol a kamerának: