Négykézláb közlekedik, kutyatálból iszik, visszahozza az eldobott labdát és sok más trükköt is tud az a 26 éves arizonai nő, aki nem mindennapi módon úgy döntött, hogy kutyaként éli az életét. Dani Pierce-et sokan meglehetősen furcsának tartják, de főleg akkor vetnek rá kétkedő pillantásokat az emberek, ha a szerelme, Jack pórázon vezeti őt. 

Dani azt mondja, Jack Poe-ba már akkor beleszeretett, amikor először megpillantotta. Az érzés kölcsönös volt, a fiatalok hamar egymásra hangolódtak, és nem kellett sok, hogy bevallja a férfinak, hogy imádja a szerepjátékokat. Az arizonai Tucsonban élő nő rájött, hogy kifejezetten azt szereti, ha kutyaként viselkedhet, a 31 éves párjára pedig a gazdájaként tekint. A szerelmesek minderről a Truly YouTube-videójában is meséltek. 

A szerelmesek az OnlyFans-re kirakott videóikkal rengeteget keresnek, egy hónapban akár 1500 dollárt (438 ezer forintot) is a Yahoo szerint. A TikTokra is posztolnak, de emellett hétköznapi állásuk is van.

Kiderült, Dani kutyaszerepben érzi a legkomfortosabban magát.

Elég súlyos szorongásos tünetekkel és pánikbetegséggel küzdök kamaszkorom óta, és a kutyaszerep egy nagyszerű megküzdési mechanizmus ezek leküzdésére.

– magyarázta.

Kivételes kellékeit az internetről szerzi be:  több nyakörve, póráza és lánca van, amiket napi rendszerességgel használ is. Parancsokat is követ: az "Ül!" és a "Marad!" vezényszavakra azonnal hallgat, és ezekért cserébe jutalomfalatot is kap.  

A teljes videó itt tekinthető meg:

Persze negatív kommenteket gyakran kapnak.

Dani egyébként néha vetkőzik is:

A póráz úgy tűnik, elengedhetetlen kellék az életében.