Háromcentis szakálla van és majdnem minden porcikáját vastagon borítja a szőr, mégsem szenved önbizalomhiányban az a nő, akit a legtöbb ember elsőre férfinek néz. Bethany Burgoyne nem szívbajos, sőt: vadidegeneknek is megengedi, hogy megpöndörgessék a szakállát.

A 30 éves nő, aki az angliai Essexben él, kész időpocsékolásnak tartja a szőrtelenítést. Elárulta, egész életében küzdött a túlzott szőrnövekedéssel, de csak 2018-ban döntött úgy, hogy felhagy a borotválkozással és azóta elmondása szerint boldogabb, mint valaha – írja a The Sun.

Bár sokan ódzkodnak a látványtól, Burgoyne a szőrös lábát és hónalját is büszkén megmutatja. Azt mondja, problémáját egy hormonális megbetegedés, a policisztás ovárium szindróma (PCOS) okozza.

A karanténban, a nagy magányomban döntöttem úgy, hogy az államról sem távolítom a szőrt. Nem volt, aki elítéljen miatta és már nem aggódom amiatt, mit szól más. Minél többször érintettem meg az államon lévő szőrszálakat, annál inkább azt éreztem, hogy így is csodálatosan nézek ki. Büszkén vállalom, hogy szőrös vagyok! Azt az időt, amit egyébként szőrtelenítésre szánnék, sokkal fontosabb dolgokra is fordíthatom.

– magyarázta Burgoyne, akinek az Instagramon rengeteg szőrfetisiszta ír, de őt ez nem zavarja.

A bikinivonala is elburjánzott. Az Instáját vannak ennél durvább fotói is.

A 30 éves Burgoyne egyébként ezekkel a képekkel a hozzá hasonló helyzetben lévő nőknek szeretne erőt adni.