Kristina Oztunk egy grúziai nyaralás során ismerte meg a férjét, az 57 éves Galipot, akivel rögtön elhatározták, hogy nagy családjuk lesz. A nő 17 évesen gyermeket szült, majd röpke hét év alatt további 21 babával bővültek, ám őket már nem Oztunk, hanem béranyák hozták a világra. 

A fiatal nő több mint 55 millió forintot fizetett ezeknek a hölgyeknek. Mint mondja, 18 hónapon belül mind a 21 gyermek megérkezett. A házaspár jelenleg a grúziai Batumiban él, ahol 16 bentlakásos dajka vigyáz a gyerkőcökre – írja a The Sun.

A férjem is arról álmodozott, hogy nagy, boldog családunk lesz, tehát miután találkoztunk, elkezdtük megvalósítani az álmunkat. Nem vagyok biztos abban, hogy mi leszünk a világ legnagyobb családja, de a legboldogabbak igen. Egy dolgot elmondhatok: a napjaim soha nem unalmasak.

– mondta többek között a büszke édesanya, aki szíve szerint meg sem állna a 100 gyermekig. Oztunk arról is beszélt, mennyibe kerül egy ekkora család fenntartása: hetente nagyjából másfél millió forintot költ alapvető dolgokra. A dajkák pedig hetente, fejenként 150 ezer forintnak megfelelő összeget keresnek.

A nő azt is elárulta, hogy jelenleg egy háromemeletes házban élnek, de a jövőben biztosan nagyobba költöznek majd.

Cikkünk vezető képe illusztráció!