Hosszú, vörös és lila csíkok jelentek meg Shannon hasán, amikor az első gyermekét hordta a szíve alatt. Ezek a striák azt követően sem halványodtak, hogy a fiatal lány életet adott a kisfiának, Romannek.

Shannon elég korán lett anya: mindössze 18 éves volt, amikor Romant megszülte. Bár ő maga megbarátkozott azzal, hogy a várandósság miatt teljesen megváltozott a teste, sokan vannak, akik szerint eléggé visszataszító látványt nyújt és nem értik, hogy a fiatal lány miért mutogatja büszkén a terhességi csíkjait – írja a The Sun

@raisingroman0

loose skin vibes ##fyp ##foryou ##teenmum ##youngmum ##postpartumbody ##postpartum

♬ Mommy Body Ody Ody - thee.mac.chavez

Shannon úgy véli, a legtöbb embernek fogalma sincs arról, hogyan is néz ki a női test szülés után, ezért úgy döntött, ő maga is a testpozitív életszemlélet képviselője lesz a TikTok-on. Noha bátorsága miatt sokan dicsérik, bántó megjegyzéseket is gyakran kap. 

Én minden női testet gyönyörűnek látok. Életet adtam a gyermeknek, és azt mondják rám, undorító és ronda vagyok. Meg hogy a testem látványa fogamzásgátlóval ér fel, nem akarnak gyereket, mert nem akarnak úgy kinézni, mint én. De én nem azért posztolok a testemről, hogy megsajnáljanak, hanem hogy megmutassam, a terhességi csíkok teljesen normálisak. Nem szabad szégyellni az ilyesmit. Minden platformon csak olyan nőket látni, akik egyáltalán nem striásak, pedig sokaknak van.

– fogalmazott Shannon, aki összehasonlításképpen azt is megmutatta, hogyan nézett ki, mielőtt teherbe esett.

@raisingroman0

:) #fyp #foryou #youngmum #teenmum #postpartumbody #postpartum

♬ original sound - Loghan

Íme még egy előtte-utána jellegű videó Shannontól:

@raisingroman0

#duet with @raisingroman0 #foryou #teenmum #youngmum #fypシ #postpartumbody #postpartum

♬ original sound - John Queen