Minden bizonnyal Dan Sur mexikói rapper az első olyan ember a világon, akinek aranyláncokból készült a frizurája. A fiatalember nagyon büszke erre.

Daily Star riportja szerint a zenész mindig is szeretett kitűnni a tömegből, de a hajfestést már nem találta elég izgalmasnak, ezért is vetemedett arra, hogy egy nem mindennapi sebészeti eljárásnak vesse alá magát: a fejbőrébe kampókat rakatott, melyekre a gyógyulás után különböző aranyláncokat akasztott. A csillogó ékszerek hajtincsekként lógnak a szemébe.

Az énekesnő, Sia parókáját tudnánk ehhez hasonlítani, bár annak biztos nincs ekkora súlya...

Manapság már mindenki festeti a haját, ezért ki szerettem volna próbálni valami egészen új dolgot. A kampókat a fejbőröm alá illesztették be egy műtét során, ezekre kerültek később az aranyláncok. Ez az én hajam. Igazi aranyhaj. Csak remélni merem, hogy senki nem fog utánozni ebben engem!

– magyarázta a rapper, aki úgy véli, kivételes haja segített neki hírnevet szerezni. A TikTok-on legalábbis az operációt követően hirtelen 2 millióan kezdték el követni. Előtte mindössze 12 ezer követője volt.

Sur legújabb videóklipje egy héttel ezelőtt jelent meg. A dal címe nem meglepő módon Oro, azaz arany lett.