Folytatódik a Velvet és a Vágyaim.hu tesztsorozata. Emlékeztetőül: a webáruház felajánlott néhány szexuális segédeszközt, beszámolókért cserébe, utóbbiakat mi közöljük. Most tehát egy újabb olvasói levél következik – a küldőjének mi választottunk álnevet. Íme János sorai!

Harmincas évek közepén járó pár vagyunk, 5 éve élünk egymással kapcsolatban. Sikerült már kipróbálnunk korábban több segédeszközt, amivel színesíteni tudtuk az együttléteinket, mindig is nyitottak voltunk arra, ha valami újat próbálhatunk ki a szexben. Egy korábbi tesztben is részt vettünk, így izgatottan vártuk a következő kipróbálandó eszközt.

A kapott csomagból kettőt választottunk ki az első körre: a Couples Choice csiklóvibrátorát és a Satisfyer Curvy 1+-t.

Couples Choice

A Couples Choice doboza egy lila, leginkább egy kúphoz hasonlító csiklóvibtárort rejtett, a csúcsa viszont finoman kidolgozott, cseppformát ölt. A doboz hátoldalán megakadt a tekintetem: nagyon ötletes és figyelmes gesztusnak tartom a gyártó részéről, hogy hat kicsi ábrán hívja fel a figyelmet, hogy bizony ez nem csak a csikló izgatására használható, de ne szaladjunk ennyire előre. :) A segédeszközt - mint szinte minden mai kütyüt - USB-csatlakozón keresztül tölthetjük fel. Az alján található egy nagy bekapcsoló gomb, ezt hosszan tartva tudjuk üzembe helyezni, a led felvillanása után pedig ismételten, de röviden benyomva tudunk a különböző rezgési módok közül választani.

A Satisfyer márkával már korábban megismertük, a doboz messziről mutatja a megszokott igényességet, de a benne rejlő fehér színű örömszerzőt is rendben találtuk. Ami elsőre az újdonság varázsával hatott, az a formája volt. Nem találkoztunk még hasonló kinézettel, leginkább egy vastagabb ujjhoz hasonlítanám, érdekessége még, hogy alul "lyukas", de - mint kiderült - nem azt a funkciót szolgálja, mint amire elsőre gondolná az ember. Az anyaga kellemes tapintású, a doboza szerint vízálló is, illetve a Satisfyer-hez hűen összekapcsolható egy alkalmazás segítségével okostelefonnal (anélkül is használható, de a különböző variációk kihasználásához mi kipróbáltuk az app-ot). Töltése USB-n keresztül történik, mágneses rögzítéssel. Külön érdekesség, hogy léghullámos technológiát használ a rezgéshez, nem volt még hasonlóhoz szerencsénk.

Úgy döntöttünk, hogy elsőnek a Couples Choice-t próbáljuk ki. Miután kellően egymásra hangolódtunk a párommal, a kezembe vettem az irányítást, és először a cicijeinél kezdtem el használni, majd néhány perc múlva szépen irányt változtattam és lejjebb indultam el vele. A szeméremdombján és a combjai belső részén lassan rezegtettem a vibrátort, ekkor már éreztem rajta, hogy türelmetlenül várja, hogy megérkezzen a rezgés a végső célállomásra. A szeméremajkai környékén könnyedén és kitartóan vibrált az örömszerző, végül pedig a csiklóját találta meg. A zihálása nagyon rövid idő alatt felgyorsult, talán fél perc sem kellett hozzá, így kénytelen voltam a szeméremajkai felé venni az irányt, majd pedig a hüvelyében is elidőztettem egy kicsit a vibrátort. Lehet, hogy gonosz voltam, de ki szerettük volna próbálni a másik rezgőcsodát is, így ezt félretettük.

Satisfyer Curvy 1+

A Satisfyer-t gyorsan összekapcsoltam a telefonommal, majd az alkalmazás segítségével elkezdtem megkeresni a megfelelő intenzitást. Először én tartottam a párom puncijához a vibrátort, aztán a kezébe adtam az irányítást. Most derült ki számunkra, hogy az eszköz alján lévő "lyuk" a léghullám-technológia miatt került kialakításra, a párom más élményt is élt át, mint egy szokványos vibrátor használata közben. Amíg ő magát kényeztette, én mellette feküdve elkezdtem használni a Couples Choice-t, a kialakításának köszönhetően ugyanis férfiak is használhatják.

Eddig sosem használtam vibrátort saját célra, de a dobozon lévő, fent említett kis ábrák meghozták hozzá a kedvemet. A péniszemet nagyon kellemesen rezegtette, a legkellemesebb és legintenzívebb érzést akkor éltem át, amikor a makkom alsó részéhez érintettem, képes lettem volna elélvezni így, de még mindig kíváncsi voltam valamire. :)

A párom közben a léghullámok segítségével 2 perc alatt eljutott az orgazmusig, így már csak én maradtam hátra. Egy kis adag síkosító és a Couples Choice segítségével szerettem volna masszíroztatni a G-pontomat, így a párom becsúsztatta a fenekembe a vibrátor (nem egészen egy centi széles) vékony végét, majd bekapcsolta. Nagyon kellemes és izgalmas élményben volt részem, amely egy eszeveszett orgazmusban végződött.

Összességében elmondhatjuk, hogy a Double Joy kevésbé sikeres használata után a Satisfyer márka közelebb került a párom szívéhez, köszönhetően a Curvy 1+-nak. Nem volt könnyű eljutnia a csúcsig vele, tény, hogy a megfelelő használatához kell a rutin, de sokkal jobban tudta élvezni, mint korábban a Double Joy-jal. A Couples Choice azonban mindent vitt. Mindketten úgy érezzük, hogy ezt igazán nekünk találták ki, bár egyszerre ugye nem tudjuk használni, de nagyon rövid idő alatt el tud repíteni nagy messzeségekbe, így a másikunknak nem is kell rá várni olyan sokat. Mindkettőnk személyes kedvencévé vált. :)