A 25 éves testépítőt, Kirill Tereshint sokan csak az orosz Popeye-ként emlegetik, ami nem is meglepő, hiszen a fiatalember túlzásba vitte a vazelinolaj injekciózását, és a karjára növesztett púpokkal eléggé hasonlít a rajzfilmhősre. 

Tereshinre az orvosok szerint halál vár, ha nem távolítják el műtéti úton az elhalt izomszöveteket és a bicepszeibe fecskendezett, hat liternyi mérgező olajat, amely mára teljesen megkeményedett– írja a  Daily Mail .

A pumpált bicepszű fiatal azt mondja, az volt a vágya, hogy úgy nézzen ki, mint Superman, ám a sok injekciónak, amelyeket egyébként magának adott be, meglett a böjtje. Mivel az anyag kemény lett, elzárja a véráramot, károsítja a veséket és Tereshin fájdalmai folyamatosak. A tricepszébe fecskendezett vazelinolajat már eltávolították, de további műtétek várnak rá.

Hamarosan egy nagyon komplikált műtétet végeznek el rajtam. Nem tudom, mire számítsak. Magamnak okoztam ezt a rémálmot. Húszéves koromban injekciózni kezdtem magam, és a következményekre egyáltalán nem gondoltam. Nem voltam normális. Szerencsés vagyok, hogy az orvosok bevállalták ezt a műtétek, de remélem nem sérül meg semmilyen ideg, mert akkor nem tudom majd mozgatni a karomat. Nagyon aggódom és rettegek. 

– vallota be Tereshin, aki az Instagramon gyakran hírt ad állapotáról.