Az interneten folyamatosan kapja a gyűlölködő kommenteket, és a legközelebbi barátai is elpártoltak attól a 24 éves skót lánytól, aki szabadidejében babaüzemmódra kapcsol. 

Danni Hamilton imádja a gyerekruhákat, a cumi elengedhetetlen kellék a számára és nincs ellenére a pelenkaviselés sem. De ő amúgy egy felnőtt nő, csak szerepet cserél, és eljátssza, hogy baba, amit a szakirodalom úgy nevez, hogy felnőtt bébi szindróma, azaz autonepiofília.  

A fiatal lány úgy érzi, feleslegesen tépi a száját, valahányszor elmondja, hogy mindez nem azért van, mert pedofil hajlamai lennének. Mindig kiemeli azt is, hogy csak az edinburghi otthonában babáskodik, ami sokak szerint elég perverz.

Hamilton azt mondja, egy súlyos gyerekkori traumát próbál meg ezekkel feldolgozni, és erre a pszichológusa is az áldását adta. 

Az emberek szerint teljesen meggárgyultam. Azt gondolják, furcsa vagyok és többen megvádoltak már pedofíliával is. A legjobb barátom imádta a perverz dolgokat, általa ismertem meg ezt a szerepjátékot. Rájöttem, hogy szívem mélyén gyerek maradtam, nem nőttem ki azokból a dolgokból, amiket a kisgyerekek szeretnek. Nehéz gyerekkorom volt, ezen próbálom túltenni magam. A gyerekek vállára nem nehezedik a felelősség súlya, ezért szeretek babaüzemmódra kapcsolni.

– magyarázta a Mirror riportjában Hamilton, aki még inkább élvezi a dolgot, ha olyannal jár, aki vevő a sok gügyögésre.

Mindenesetre ez az egész nem olcsó mulatság, a fiatal lány rengeteget költ a kiegészítőkre.