Presley és kedvese, Priscilla Presley kifejezetten bevállalósak voltak az ágyban – derült ki a nő egy korábbi megszólalásából.

A szerelmesek 1967-től 1973-ig voltak házasok, a kapcsolatuk viszont már jóval korábban elkezdődött, méghozzá 1958-ban, amikor Priscilla még csak 14 éves volt. A színésznő egészen a házasságig megtartotta szüzességét, hogy ezzel is bizonyítsa, mennyire rajong az énekesért.

Priscilla Presley 1973-ban, négy évvel Elvis Presley halála előtt vált el a rocklegendától, de azt mondja, a mai napig szívmelengető érzés, ha arra gondol, amikor összeházasodtak 1967-ben a Las Vegas-i Aladdin Hotelben.

Az előjáték királya

A Daily Star egy hosszú cikkben foglalkozik a pár magánéletével és szexuális szokásaikkal. Az anyagból a következő érdekességek derültek ki:

  • A színésznő szerint férje tehetséges volt az orális szexben, a behatolás nélküli előjátékot például művészien művelte. Az érintés és a simogatás sokszor többet jelentett neki, mint maga az aktus.
  • Presley szexuális étvágya nagyon erős volt.
  • A pár kedvelte a szerepjátékot (a kedvenc jelmezük az ápoló és a beteg volt), de előfordult, hogy bevontak egy harmadik felet is, ha úgy tartotta kedvük.
  • Polaroid fényképezőgéppel fotókat készítettek magukról különböző pózokban és jelmezkben, melyeket az énekes halála után Priscilla egy bőröndben rejtette el. Bár sokat megsemmisített, állítása szerint van néhány, melyet megőrzött.