Bejelentette 2023-as hajóútvonalát a Disney Cruise Line. Mickey egér, Minnie és barátaik már tűkön ülnek, hogy elinduljanak a Bahama-szigeteken és a Mexikói Riviérán tervezett álomnyaralásukra.

A Disney nyáron indította újra a cég bahamai magánszigetére, a Castaway Cayre vezető hajóútjait. A vállalat most azt tervezi, hogy karibi és mexikói járatokat is indít olyan amerikai városok kikötőjéből, mint Miami, Port Canaveral, New Orleans, Galveston és San Diego.

A cég elsőként a Canaveral kikötőből indít két hajót, köztük a várva várt Disney Wish nevű járatot, valamint egy harmadikat Miamiból.

A Disney Wish Jégvarázs tematikájú vacsoraprogrammal, Star Wars-bárral, egy vadonatúj tengeri attrakcióval, kültéri gyógyfürdővel, valamint egy egyedülálló lakosztállyal várja vendégeit.

A jövő év elején bont vitorlát a Galvestonból induló Disney Magic, amely végül New Orleansban nyitja meg debütáló szezonját. 

A San Diegóból áprilisban és májusban is induló Disney Wonder a Kaliforniai félszigetet és a Mexikói Riviérát veszi célba.

A 12 év fölötti utasok esetén a Disney Cruise Line megköveteli a koronavírus elleni oltottságot, valamint egy negatív COVID-tesztet beszálláskor. A 12 év alattiak esetén oltottságra nincs, azonban két negatív tesztre is szükség van. Az egyiket még az utazás előtt, a másikat beszálláskor kell elvégezni.

A cég rendelkezései összhangban vannak a Bahama-szigeteken szeptemberben meghozott szabályokkal. A hajókapitányoknak be kell nyújtaniuk az utasok nyilvántartását azok oltási státuszával, akkor is, ha a hajók a vállalat magánszigetén kötnek ki az országban.

A 2023-as élményutazások lefoglalására október 21-étől nyílik lehetőség.

Travel+Leisure