Ha valaki modell szeretne lenni, általában szigorú feltételeknek kell megfelelnie: nem mindegy, milyenek az arcvonásai, a mosolya, a kifutómodellek esetében például az is számít, milyen magasak. Egyfajta szépségideálnak kell megfelelniük, de ma már a divatházak egyenesen harolnak azokért az emberekért, akik különleges külsővel bírnak.

Alább olyan modellekről mutatunk képeket, akikről garantáltan nem tudja levenni a szemét. Szépségük valóban szokatlan.

Caitin Stickels

Caitin Stickelsszel indítunk. A Seattle-ben élő fiatal lány egy ritka genetikai rendellenességgel, Schmid-Fraccaro szindrómával született. 

Somalia Knight

Somalia Knightot nem fogadták tárt karokkal, amikor először a modellvilágba csöppent. A fülei miatt egy modellügynökség sem szívesen dolgozott vele, túl magasnak is tartották, ám a lány soha nem adta fel.

Maria Oz

Maria Ozt kifutón még nem láthatott, de az ukrán modell nagyon népszerű az Instagramon. A fiatal lányt hatalmas kék szemei miatt imádják. 

Ralph Souffrant

Ralph Souffrant 13 éves volt, amikor egy fotós leszólította őt egy parkban. Azóta keresett modell. Haitin született, Brooklynban nevelkedett. 

Lindsey Wixson

Ha hamarabb születik, annak idején Lindsey Wixson pin-up girl is lehetett volna. Tizenkét éves kora óta vágyott arra, hogy modellkedhessen.

Tsunaina

A tibeti származású Tsunaina egy másik különleges külsejű sztárja az Instagramnak. 

Slick Woods

Slick Woods szintén az Instagram segítségével próbál jobban befutni. 

Nastya Zhidkova

Az orosz származású Nastya Zhidkova a legkeresettebb albínó modellek egyike. 

Shaun Ross

Shaun Ross nem csak modell, hanem színész is. A fiatalember uralja a kifutót, de szerepelt már Katy Perry, Beyonce és Lana Del Rey videoklipjében is.

Harnaam Kaur

Harnaam Kaur csak 12 éves volt, amikor policisztás ovárium szindrómával (PCOS) diagnosztizálták, ami egy hormonális rendellenesség, többek között olyan kellemetlen tünetekkel jár, mint a nemkívánatos, túlzott szőrnövekedés.

Kelly Knox

Első látásra talán úgy tűnt, Kelly Knox éppen olyan, mint bármelyik modell, csakhogy a fiatal szépségnek végtaghiánya van. A Daily Mail szerint Knoxot ez sosem zavarta.