Folytatódik a Velvet és a Vágyaim.hu tesztsorozata. Emlékeztetőül: a webáruház felajánlott néhány szexuális segédeszközt, beszámolókért cserébe, utóbbiakat mi közöljük. Most tehát egy újabb olvasói levél következik – a küldőjének mi választottunk álnevet, hívjuk Károlynak, aki párja élményeiről mesélt. 

A „Sweet Smile” tesztje

A dobozt kézbe véve feltűnt, hogy nem egy szimpla örömszerzőről van szó, ugyanis már a csomagoláson látszódik, hogy a vibrátor mindkét vége használható. Az alsó vége klasszikus kialakítású, behatolásra teljesen alkalmas, míg a felső része leginkább egy mikrofonhoz hasonlít, szélesebb gömbformát vesz fel. A leírás alapján mindkettőben külön motor található, ami önállóan és tízféle módon rezeg. Jól bevált lila színű szilikon borítja kívülről, érdekesség még, hogy középen, ahol használat közben fogható a vibrátor, fémes kinézetű műanyagot tapinthatunk. Ahogy a legtöbb ilyen eszközt, ezt is USB-n keresztül tölthetjük fel, 150 percnyi töltés után 120 perc használatot kapunk.

A kezelése nagyon egyszerű, három gomb található rajta, a középsővel bekapcsolni tudjuk, a másik kettővel pedig a két motort lehet szabályozni, és természetesen a vízbázisú síkosító használatáról se feledkezzünk meg :) A p árom hanyatt fekve, lábait enyhén felhúzva elsőnek a vibrátor nagyobb végét, a masszázsfejet kapcsolta be, itt ért az első pozitív élmény. Te jó ég, ebben brutálisan erős a motor! És ez még csak az alap üzemmód volt, végig is pörgette gyorsan mindet. Az egyiknél majdnem ki is esett a kezéből a vibrátor. :) Szóval tudtuk, hogy nem fog sokáig tartani a dolog. A hangja nem zavaró, az eddig használt örömszerzőkhöz képest átlagosnak mondható. Bemelegítésnek maradt az első üzemmódnál, és a csiklóját kezdte el vele masszírozni. A vibrátor feje tökéletesen illeszkedett a puncijához, nagyon hamar elkezdte zihálva venni a levegőt. Mielőtt a csúcsra ért volna (valóban szokatlanul hamar), kipróbálta a másik végét is, aminek már nem volt ennyire erős és intenzív a lüktetése, de nem is ez a célja.  Becsúsztatta a lábai közé, és elidőzött ott egy ideig. Majd visszatért a lila szörny mikrofonfejéhez és miután megtalálta a legjobb rezgésmódot, szinte pillanatok alatt elélvezett.

Találó lett a vibrátor neve, ugyanis a mosoly az arcáról jó pár percig letörölhetetlen volt. Amikor beszéltünk róla, elmondta, hogy ebben a cuccban van fantázia, ha úgy adódna, hogy megkívánja a szexet és én nem vagyok ott, bármikor tudná használni. És, nem utolsó sorban, a masszázsfej használható masszírozásra is, kipróbáltuk, valóban képes ellazítani ilyen téren is.

A Smile Wand termékről az alábbiakat mondták a Vágyaim.hu szakértői:

A masszírozó, azaz wand vibrátorok között viszonylag ritkán találkozhatunk olyannal, ami hüvelyi vibrátorként is használható, ezért a Smile Wandhoz hasonló darabokat érdemes megbecsülni! Ami viszont még érdekesebb ennél a típusú örömszerzőnél (is), hogy milyen kevés szó esik arról, miféle lehetőségeket rejt magában férfiak számára. Már a kategória neve (masszírozó) is elárulja, hogy itt tényleg érdemes a test különböző pontján is kísérletezni vele. Az erős rezgések és a selymes borítás kombinációja remek módját jelenti a saját vagy épp a párunk testének ellazításában, valamint az erogén zónák felfedezésében.

Mivel a készüléken több apró redő is található (például a gombok bevésése, mintázata miatt), nagyon körültekintően tisztítsuk el minden használat után, sőt, lehetőleg használat előtt is. Ehhez a legjobb, ha kifejezetten szexjátékokhoz készített fertőtlenítő készítményeket alkalmazunk.

A cikket a  Vágyaim.hu  támogatta.