shutterstock 1854095821

Bátran vállalja szülés utáni bőrhibáit egy nő

2021.10.26. 10:25

TikTokon tett közzé egy nem mindennapi videót Nisha, egy újszülött gyermek fiatal édesanyja. Sok kismamával ellentétben ő nem a csöppségéről posztolt, hanem testének változásait mutatta be - büszkén.

Az úgynevezett 'mombod' tükörfordításban anyutestet jelent. Egy olyan testet, amelyen a bőr több helyen is a maximális rugalmasságig megnyúlt a terhesség időszakában. Ezt a testét vállalta fel egy újdonsült édesanya, testpozitivást hirdetve.

Hasán megnyúlt bőrét, a csípőjén elhelyezkedő striákat, és a várandósság során az arcán keletkezett felnőttkori pattanásait is külön-külön bemutatta a videóban, amelyet azzal a címmel közölt: Normalizáld.

@mama3xxx

Normalize it 👏🏼💕 ##fyp ##fypシ ##mombod ##mom ##bodypositivity ##diastasisrecti ##bodyshaming ##beautiful ##looseskin ##weightloss ##postpartum ##pregnancy

♬ original sound - Nisha L

Megereszkedett a bőröd? Normális. Striáid vannak? Normális. Felnőttkori pattanás? Teljesen normális. Gyönyörű vagy!

– hangzott el a felvételen.

Követői hálával és elismeréssel fogadták a mindössze 15 másodperces összeállítást, amelyet mostanra már közel egymillióan láttak.

Emlékszem, az anyukámnak is ilyen volt a bőre. Amikor még kicsit voltam, mindig érezni akartam, és játszani vele. Ő szégyellte, de én mindig is gyönyörűnek gondoltam

– írta az egyik követő.

Más azért köszönte meg a videót, mert Nisha segített neki vele, hogy aznap jobban érezze magát. Megint más elismerően nyilatkozott, mondván, ez a valódi testpozitivitás, nem úgy, mint sok más annak mondott tartalom.

Nem népszerű vélemény: a strigák valójában nagyon menők és szépek, olyanok, mint a növekedés szimbólumai

- írta egy újabb TikTokozó.

Mit gondol a testünk felvállalásáról?

(The Sun)