A gyönyörű színész- és rendezőnő a 16. Római Filmfesztiválon vett részt a legújabb Marvel-film, az Örökkévalók bemutatóján vasárnap. Szépségét azonban beárnyékolta katasztrofálisan sikerült frizurája. Rajongói nem kímélték fodrászát a cifrábbnál cifrább kommentektől.

Valósággal felrobbant az internet, miután nyilvánosságra hozták a filmfesztiválon készült fotókat és videókat. Bár Jolie láthatóan ragyog, és az ezüst, pánt nélküli Versace-ruha, valamint az ahhoz illő magassarkú is remekül áll rajta, követői le sem tudták venni a szemüket feltűnően egyenetlen tincseiről.

Fodrásza elfelejtette összevágni a színésznő póthaját az eredetivel, így Jolie úgy festett, mintha a haja alá akasztottak volna egy parókát.

Hogy engedhették, hogy Angelina Jolie ilyen ramaty hajhosszabbítással lépjen a vörös szőnyegre? Valakit biztos, hogy kirúgnak!

– csattant fel egy rajongó a Twitteren.

Ki mocskolta be Joliet azzal a póthajjal?

– tette fel a kérdést egy másik.

Akadt, aki nem tudta eldönteni, hogy a 46 éves Oscar-díjas színésznő fodrásza egyszerűen csak béna, vagy részeg volt-e, míg megint egy másik hozzászóló szerint Jolienak azonnal ki kellene rúgnia az illetőt, akárki is legyen.

Voltak olyanok is, akik azzal ironizáltak, hogy Jolie véletlenül sem vásárolt póthajat 2021-ben, míg az egyik kommentelő szarkasztikusan megjegyezte, hogy a színésznő fodrásza biztos Jennifer Anniston egyik barátja lehetett. Mint az köztudott, 2005-ben Angelina Jolie miatt hagyta el a Jóbarátok sztárját Brad Pitt.

A képeket elnézve valóban nehéz nem észrevenni, hogy míg eredeti tincsei a lapockáját érik, alatta egy elkülönülő réteg póthaj zuhan végig Angelina Jolie hátán.

A bemutató mindenesetre jól sikerült. A Chloe Zhao rendezte Örökkévalók az amerikai bemutatónál egy nappal korábban, november 4-én debütál a magyar mozikban. Joliet olyan színészek mellett láthatjuk majd, mint Richard Madden, Kit Harington, Gemma Chan, Kumal Nanjiani és Salma Hayek. Utóbbival a színésznő szoros barátságot is kötött, a dolgos anyukák szerepe az életben összekovácsolta őket.

Ő ebben a filmben egy vezető, egy gyógyító, egy anya. Ezt már akkor tudtam, amint belépett a szobába. Egyszerűen benne volt egyfajta melegség, mindenkivel törődött. Ő tényleg ilyen, és ez sokat kivesz belőled. Sok erő, és nagyon empatikus személyiség kell hozzá. Úgy gondolom, ő is látta, hogy én milyen vagyok. Hogy nem nagyon érintkezek másokkal, és hogy kicsit nehéz eset vagyok, nem úgy, mint a karakterem. Belőle mégis árad a melegség, hogy minden rendben lesz. A filmben van egy jelent, amelyben igazán önmagunk vagyunk. Úgy gondolom, az összekötött minket

– fogalmazott korábban Jolie. A hajviseletéről kirobbant botrányra a színésznő nem reagált.