Éjszakánként mindössze 23 dollárért, nagyjából hétezer forintért az Airbnb-n foglalható Carrie Bradshaw ikonikus lakásának másolata, méghozzá a gardróbbal együtt.

Az 56 éves Sarah Jessica Parker személyesen segített elkészíteni a híres rezidencia reprodukcióját. A lakásban található többek között egy 2000-es évek körüli vezeték nélküli telefon is, mellyel a bérlő bárkit felhívhat, sőt az írói vénával megáldottaknak egy laptop is a rendelkezésükre áll – írja a New York Post.

via GIPHY

Az HBO Max hamarosan bemutatja az újjáélesztett sorozatot And Just Like That... címmel ellátott folytatását, így az ötlet jó reklámfogásnak tűnik. Mielőtt azonban repjegykeresésbe kezdene, elmondjuk a legfontosabb információt: az érdeklődök közül csak az hajthatja álomra a fejét a Perry Street 66. szám alatt, akit kisorsolnak, méghozzá itt.

A rajongók november 8-tól jelentkezhetnek, hogy november 12-én vagy november 13-án szeretnének egy éjszakára megszállni. A kiválasztottaknak mindössze 23 dollárt kell fizetniük, az összeg pedig szimbolikus jelentéssel is bír, hiszen Carrie-t 23 éve ismerte meg a világ.