A Van 20 perced? című élő Instagram-sorozat új évadának első részében Kollányi Zsuzsi engedett betekintést a hétköznapjaiba: miközben a mosógép végezte a háttérben a dolgát, a háromgyermekes édesanya éppen várta a futárt, interjút adott, és közben egyéves kisfiát, Bogdánt szoptatta. Ő is szeretett volna becsatlakozni a beszélgetésbe, egy ponton még a kamerát is felrúgta.

Kollányi Zsuzsi őszintén mesélt arról, hogyan tanítja őt türelemre az anyaság és mit jelent számára az énidő.

A tervezhetőség nem lenne nehéz, ha az ikrek, Bálint és Bence, nem hoznának haza kéthetente valamilyen ovis vírust. Elég nehéz mellettük dolgozni, mert ők borzalmasan hangosak. Ha csak Bogdán van velem, az kevésbé szörnyű

– mesélte az énekesnő, aki három gyerek mellett csak akkor tud kreatív tevékenységet végezni, dalt írni, ha elszabadul otthonról, a négy fal között ugyanis saját gondolatait se hallja.

Olykor-olykor szerencsére alkalma is akad elvonulni, párja ugyanis sokat segít a gyerekek körül. Egymásra azonban kevés az idejük.

Egy év után most először mentünk el a férjemmel kettesben egy salsa bulira, szigorúan altatás után, a gyerekek álmát a nagymama vigyázta. Kezdem elfelejteni, hogy mit jelent az a szó, hogy énidő, nehezen tudom azt is megfogalmazni, hogy mit csinálnék magamtól szívesen

– vallotta be Kollányi.

Az énekesnő a gyereknevelés intenzív napjai mellett is fellép, dalokat ír, és még egy szerkesztő-riporteri képzésen is részt vesz. Az énekesnő három éve adott életet az ikreknek, tavaly pedig Bogdán érkezésével ötfősre bővült a család.

Amikor Bálint és Bence óvodában vannak, és én egyedül maradok a kicsivel, olyankor szoktam megfogalmazni magamnak, hogy mennyire más lenne, ha csak az ikrekre, vagy Bogdánra kellene koncentrálni. Egyszerűbb, ha egyfajta korcsoportnak szolgálom ki az érdeklődését. Amikor mindenki egyben van, az nagyon nehéz, de próbálok külön-külön is foglalkozni a fiúkkal.

Kollányi Zsuzsi azt is elárulta, hogy kezdetben az ikrek nagyon rosszul fogadták a kistesót, a mai napig össze tudnak fogni a kicsi ellen.

Tanulságos számomra, hogy a konfliktushelyzetekben türelmes tudok lenni, ezt eddig nem tudtam magamról.