Biztos sokunkkal előfordult már, hogy két különböző tárgyat tartottunk a jobb és bal kezünkben, és amikor az egyiket használni szerettük volna, véletlenül a másikat nyújtottuk előre. Hasonló történt a Bostonban élő Carli Bellmerrel, aki egyik keze egy fájdalomcsillapító tablettát, míg a másik egy fülhallgatót rejtett.

És hogy hogyan rögzíthetett egy telefonbeszélgetést a gyomrából? Egy óvatlan pillanatban véletlenül AirPods fülhallgatóját hajtotta le a 27 éves nő, aki ezután teljesen kétségbeesett. Könnyes szemekkel osztotta meg a vele történteket TikTok-csatornáján.

Éppen ágyba készültem, a jobb kezemben egy Ibuprofen tabletta, a másikban a bal oldali AirPodom volt. Gyorsan bekaptam az egyiket, fogtam az üvegemet, és lehörpintettem. Ekkor jöttem rá, hogy nem a fájdalomcsillapító volt az. Próbáltam visszaöklendezni, de nem sikerült. Mindjárt megőrülök

– borult ki a videóban Carli, aki később már jóval nyugodtabb állapotban jelentkezett be ismét követőinek.

@iamcarliiib

For ✨educational✨ purposes heres what happened when I mixed up my ##airpod and an ibuprofen. Here to share awareness ##LevisMusicProject ##fyp

♬ Oh No - Kreepa

Mint kiderült, időközben csináltatott egy röntgen vizsgálatot, amely megerősítette, hogy a füles természetesen úton távozott a nő szervezetéből, és semmilyen kárt nem hagyott maga után.

Volt egy érzésem, hogy már megszabadultam tőle, de azért biztosra akartam menni

– fogalmazott.

A történet csattanója pedig, hogy később kiderült: a lány testében hangokat rögzített az AirPod. Miután Carli lenyelte a fülhallgatót, nem sokkal később felhívta egy barátját telefonon. Mint kiderült, a vezeték nélküli, Bluetoothal működő kütyü még mindig csatlakozott a mobilhoz.

Carli később közösségi felületén is megosztotta a hangfelvételt, amelyen először csak csobogó hang hallatszik, majd a lány hangját is tompán hallani lehet, amint éppen a lenyelt AirPod kapcsán hiperventillál a barátjának.

@iamcarliiib

Reply to @k4yb3e here’s the VOICE MEMO sent to @jelb0_

♬ original sound - Carli B

(news.com.au)