Vágyaim.hu webáruház felajánlott néhány szexuális segédeszközt, beszámolókért cserébe – utóbbiakat mi közöljük. Következzen egy újabb olvasói levél, a küldőjének mi választottunk álnevet, hívjuk Károlynak, aki a párja élményeiről mesélt.

A Womanizer Liberty tesztje

„Tegnap este sikerült sort kerítenünk a negyedik tesztre is, küldöm a beszámolónkat róla.

A csiklóizgató, amit kipróbáltunk, a Womanizer Liberty by Lily Allen volt. Már a dobozáról látszódik, hogy ez bizony prémium kategóriás cucc, mert igencsak mutatós csomagolásban érkezett meg a termék. A jópofa, kihúzhatós doboz egy kehely formájú kis eszköz rejt egy mágneses, lezáró fedéllel. Ha így nézzük, akkor kevesen mondanák meg, hogy ez szexuális segédeszköz lenne, csak az, aki már találkozott vele. Apróságnak tűnhet, de abszolút pozitív dolog a gyártó részéről, hogy a töltőn kívül tartalék alkatrészt és egy kis szütyőt is találunk a dobozban. Hasonló örömszerzőknél nem tapasztaltunk még ilyesmit, szóval tényleg top kategóriáról beszélhetünk.

USB-n keresztül tölthetjük fel az eszköz aksiját egy érdekes, mágneses csatlakozó segítségével. Kettő gomb található rajta, amivel a készüléket tudjuk bekapcsolni, valamint a hatféle intenzitás közül választani. Miben más ez, mint egy hagyományos vibrátor? A különlegessége abban rejlik, hogy speciális technológiát használ, léghullámok segítségével lehet eljuttatni a hölgyeket a csúcsra. Korábban próbálkoztunk már hasonló eszközzel, de azzal nehezen boldogultunk, kíváncsian vártuk tehát, hogy megérkezik-e az áttörés.

A leírás alapján egészen nyugodtan használható vízben is, ezért úgy döntöttünk, hogy egy közös fürdés során avatjuk fel. A kellő ráhangolódás után bekapcsoltam a Womanizer-t. Meglepődtem, ugyanis szokatlanul halk búgása volt, nagyon csendesen tudja tenni a dolgát. Majd a párom kezébe adtam a huncutságot. Ő hátradőlt a kádban és szétnyitotta a lábait, kissé széthúzta a szeméremajkait, hogy a csiklóját minden gond nélkül izgathassák a pulzáló levegőlöketek, majd az első, leglassabb üzemmódban hozzá is illesztette. Miután megtalálta a tökéletes szöget, én már asszisztálni sem tudtam, annyira át tudta magát adni a kellemes bizsergésnek. Láttam és éreztem rajta, hogy ezek most az ő pillanatai lesznek. Egyik kezével elkezdte növelni a lüktetés intenzitását, a másikkal pedig a kád szélébe kapaszkodott. Nem vagyok benne biztos, hogy sikerült-e eljutnia az utolsó fokozatig, de abban igen, hogy rendkívül gyorsan, egy percen belül elérte az orgazmust, az egész teste és a kádban a víz is beleremegett, úgyhogy igen, elmondható, hogy megtörtént a levegőhullámos, masszív áttörés.

Tanácsként tudjuk javasolni, hogy az ilyenfajta eszközöknél nem árt egy megfelelő rutin, de annak birtokában ügyesen és meglepően gyorsan elérhetjük a kívánt hatást. Akár behatolás közben is használható, ha hagy elég időt rá a hölgy.”

A cikket a Vágyaim.hu támogatta.

A Womanizer Liberty termékről az alábbiakat mondták a Vágyaim.hu szakértői:

Valóban, ahogy Károly is írja, a léghullámos izgatók használatához nem árt egy kis rutin - szerencsére ez kifejezetten gyorsan megszerezhető. Elsőre ugyanis különös lehet, hogy mennyire pontosan kell a csikló köré illeszteni a kényeztető harangját: ezen, illetve az így létrehozott vákuumhatáson múlik minden. Ha az első alkalmak nem hozták meg a várt eredményt (egy ilyen játékkal az egy percen belüli orgazmus nem túlzás!), érdemes lehet például egy tükör előtt próbálkozni, így könnyebben megtalálhatjuk a kívánt pozíciót.