Indítsa a napot eszpresszóval, hosszú- vagy tejeskávéval, esetleg egy könnyed cappuccinóval, mindegyik kávéfajta árulkodik a személyiségéről. Vajon ez önre is igaz?

Eszpresszó

Született vezető, aki rövid feketével indítja a napot.

Ez a típusú kávéital a kemény munkáról árulkodik, arról, hogy pontosan tudja, hogyan érheti el a célját és valósíthatja meg az álmait. Tettre kész, magabiztos és kitartó, így nem csak a munkájában, de magánéletében is sokak számára követendő példa. Az őszinteség a védjegye, egy kisebb füllentés is megingatja a bizalmát.

Hosszú kávé

Egyszerű és minimalista.

Kedveli a letisztultságot és kerüli a feltűnést. Társaságban általában csendes, aki megfigyeli a környezetét és csak akkor reflektál, ha valóban van mit mondania. Intelligens, nyugodt, és nem bonyolítja túl a dolgokat. Éppen ezért sokan fordulnak önhöz tanácsért.

Latte, azaz tejeskávé

Nyugodt, de körülményes.

Végtelenül nyugodt személyiségről árulkodik, ha valaki hígítva issza a kávét. Ritkán idegeskedik, belső nyugalmához pedig elengedhetetlen a természet közelsége. Bár kissé körülményes és nehezen hoz meg döntéseket, a szabadban aktívabb, energikusabb, és könnyebben fókuszál. Tökéletesen kiélvezi az élet apró örömeit, mint például egy finom tejeskávét egy kényelmes közegben.

Cappuccino

Udvarias és stílusos.

Nagyon szofisztikált embernek ismerik, aki a klasszikus dolgokat kedveli. Végtelenül kedves és igaz barát: szinte mindenkivel megtalálja a közös hangot, amit kifinomult hatodik érzékének is köszönhet. Már az első találkozáskor remekül képes feltérképezni az emberek fő jellemvonásait.

Jegeskávé

Összeszedett, erős akaratú.

Legyen tél vagy nyár, egy jegeskávéra bámikor kapható az, aki nem tűr ellentmondást és a nap minden percében ura az érzéseinek. Saját magára úgy gondol, mint aki sokaknak adhat útmutatást, a drámázásra viszont nincs ideje.

Frappé

Sokoldalú és különleges.

Ahogy a frappé sem egy szokványos ital, úgy a frappét választó személy sem hétköznapi. Mindig keresi az újabb kalandokat, imádja a spontaneitást, épp ezért szinte soha nem tervez előre. Boldog, akár egy gyerek, ezt a hihetetlen mennyiségű pozitív energiát pedig a környezetére is kivetíti. Hitvallása: carpe diem, azaz élj a mának!

Ön magára ismert a kedvenc kávéjához kapcsolódó leírásból?

(Femcafe)