Folytatódik a Velvet és a Vágyaim.hu tesztsorozata. A webáruház szexuális segédeszközeit olvasóink tesztelik beszámolókért cserébe, amelyeket mi közlünk. Most egy újabb értékelés következik – a küldőjének mi választottunk álnevet, hívjuk Péternek, aki a saját és felesége élményeiről mesélt.

Újabb teszt a Smile WAND-dal

„Külsőre a tapintása nagyon kellemes, bőrbarát, konzervatív megjelenést sugall nekem, ami inkább a masszírozó tulajdonságát hangsúlyozza és kevésbé tűnik külsőre egyből erotikus játékszernek. Ennek fényében először a masszírozó tulajdonságát akartam kipróbálni, és azt kell mondanom, hogy elég kellemes volt, feleségemnek sikerült kisebb görcsöket a hátamból kimasszíroznia vele. Elég vicces volt a tudat, hogy egy dual motoros masszírozó vibrátor először az én bajomat oldja meg, majd pár perccel később a feleségem belső feszültségét is orvosolhatja. Lényeg a lényeg, hogy a készülék az első funkciójában sikeresen teljesített, így kipróbálhattuk mit tud az erotika terén is.

Egy különlegesebb felvezetést terveztem a játék tesztelésére, mivel nekem bevált, mint masszírozó gép, így arra gondoltam, hogy egy kis masszázzsal próbálom feleségemnek is felvezetni a Smile Wand játékunkat. Időnk volt bővel, így a hátának a finom masszírozásával kezdve haladtam egyre lejjebb a combjai felé. Finoman a belső combjait is megsimogattam a játék fejével, és kínosan ügyeltem, hogy ne érjek az érzékeny részekhez, nehogy hamar befejezzük a tesztelést. A hosszas masszírozás amit inkább kényeztető cirógatásnak neveznék a játék finom vibrálásával könnyen és hamar megteremtette az érzést, hogy eljött az ideje a játéknak. Szép fokozatosan kapcsolgattam a vibrálás erejét feljebb és lejjebb, mikor mihez volt kedvem, így elég hosszan elnyújtva ,de elég nagy orgazmust sikerült a készülékkel a feleségemnek okozni. A legerősebb szinteteket is kipróbáltuk, de az nekünk már túl intenzív, túl erős volt, így inkább a 3-6 fokozat közötti erősségen maradtunk. Megpróbáltam a masszírozó másik végében lévő motort is kihasználni, de így a látvány nekünk inkább vicces volt és maradtunk az elsődleges felhasználási módnál.

Ami kevésbé tetszett a játékban, hogy a gombokat a szilikon alatt nehezebben éreztem, és pár alkalommal mellé nyomtam, vagy nem arra sikerült kapcsolnom a sebességet, mint amerre szerettem volna. A tisztítása egyszerűen ment és gyorsan , így ezzel nem kellett sokat bajlódnunk.

Összességében meg vagyok elégedve a játékkal.”

A Smile Wand termékről az alábbiakat mondták a Vágyaim.hu szakértői:

"Péterék nagyon jól tették, hogy a masszírozó funkcióval kezdték a kísérletezést, ugyanis ezeknek a wand típusú vibrátoroknak ez a legfőbb, ráadásul uniszex hozzáadott értékük. Ha még tovább szeretnénk fokozni az efféle örömöket, érdemes olyan, speciális masszázsolajat is bevetni a játék során, ami egyben síkosító is. Viszont mindenképp figyeljünk arra, hogy vízbázisú készítményt (például Shiatsu 2in1 masszázs-síkosítót) használjunk, nehogy roncsolja a vibrátor anyagát. "

Az ajánlott síkosítót itt találja.

A cikket a Vágyaim.hu támogatta.