Világrekordot állított fel az amerikai pornósztár, Lisa Sparks, amikor egy éjszaka alatt több mint 900 férfival bújt ágyba. A nem mindennapi teljesítményt  a Harmadik Éves Gangbang Világbajnokságon nyújtotta.

A rendezvénynek a 2004-es Eroticon nevű esemény adott otthont, amely a pornóvilág szereplőinek éves konferenciája. A fejtágításon túl természetesen a közösségépítés és a móka is szerves része az összejövetelnek, amelyen filmek is készülnek minden évben.

Egy ilyen filmben szerepelt Lisa Spark is, aki a forgatáson túl két riválisával is versenybe szállt a minél több striguláért.

Hogy teljesen őszinte legyek, ezt az eseményt bánom egyedül, amelyen a több mint 21 éves pornós pályafutásom során részt vettem. Ez volt az egyetlen meló, amit kifejezetten csak a pénzért vállaltam. Ne értsetek félre, imádom a gangbang partikat, és a legtöbbet veletek, a rajongóimmal együtt csináltam végig. Ezen az eseményen ugyanakkor sosem terveztem részt venni, az egész egy nagy sz*r volt

– vallotta meg őszinte véleményét az évek múltán Sparks, aki mindettől függetlenül példátlanul teljesített: valamivel több, mint hét és fél óra leforgása alatt összesen 919 férfit fogadott.

A pornósztár egy ágyon foglalt helyet, a férfiak pedig sorba álltak. Minden egyes résztvevő idejét stopperórával mérték, egy-egy delikvensnek fél-fél perc jutott.

Teljesítményével Sparks a második helyezettet 21 férfival körözte le, míg az azt megelőző év, azaz 2003 győztesét 160-al. A felnőttfilmes 2005-ben a korábbi rekorderrel is versenybe szállt, utóbbinak azonban semmi esélye sem volt Sparks ellen.

Eredménye ellenére Sparks olyannyira unatkozott az eseményen, hogy bevallása szerint pihenőt tartott, hogy kaját rendeljen a mekiből.

A gangbang világbajnokságot szupertitkos helyszínen, egy félreeső raktárépületben tartották a lengyel fővárosban, Varsóban. Erre azért volt szükség, mert a hatóságok megneszelték, hogy mi készül, és mindenkit letartóztatással fenyegettek.

Csalódott voltam, ugyanakkor izgultam a hazaút miatt. Egy percet sem szerettem volna egy idegen börtön rácsai mögött tölteni. Az esemény után azonban eltávolították a Wiki-oldalamat, és a mai napig nem vagyok biztos benne, hogy miért. Mindenesetre legalább egy jó élménnyel gazdagodtam Lengyelországban. Ott ettem életem legjobb olasz kajáját

– árulta el Lisa Sparks.

(DailyStar)