Vágyaim.hu webáruház felajánlott néhány szexuális segédeszközt, beszámolókért cserébe, ezek közül közlünk most egy újabbat. Olvasónknak, akinek nem ez az első tesztje, mi választottunk álnevet, legyen János, aki a párja élményeiről mesélt.

A Javida Warming & Thrusting tesztje

„Ezúttal a Javida Warming & Thrusting nevű vibrátorát próbáltuk ki. A doboza sok mindent leír, hogy mire képes, és az egyik kinyitható oldala alatt szemügyre is vehetjük az örömszerzőt. Halványbíbor színben pompázik és láthatóan mindkét vége használható. Izgalmasnak tűnt, hogy melegítő funkcióval is rendelkezik, így hamar fel is töltöttük az aksiját egy USB-kábel segítségével. Kis piros fény villogása jelezte a töltést. A (nem is olyan) kis huncut tapintása nagyon kellemes, puha szilikon borítja kívülről. A végei mikrofonformát öltenek, a felső egy picit szélesebb, az alsó viszont érdekesebb gyűrűs kialakítást kapott, makkhoz jobban hasonlít. A fogása is kényelmes, mindkét irányban könnyen tartható.

Három gombbal tudjuk kezelni, a két végét külön-külön is, a harmadikkal pedig kellemes hőmérsékletre tudjuk felmelegíteni. Természetesen egy kicsit kell rá várni, de megéri. Hideg éjszakákon kifejezetten jól jöhet, ez számunkra mindenképpen plusz pontot ér. A vibrátor felső vége hasonlóan működik, mint amit már más eszköznél is megszokhattunk, kellemesen masszíroz, 7 különböző erősségben. Az alsó pedig számunkra meglepően újként hatott, körkörösen ficánkol fel és le.

A felmelegítés után el is kezdtük a bemelegítést. A párom hasra feküdt, én pedig először a legalacsonyabb rezgést kapcsoltam be, a hátát és a derekát kezdtem el vele masszírozni, majd szépen lassan áttértem vele intimebb területekre. A popsinál és combjai belső részénél kicsit elidőztem, szex előtt mindig imádja, ha ott is eltöltök egy kis időt, a Javida pedig tökéletesen helyt állt az előjátékban. A motor búgása amúgy átlagosnak mondható, nem zavaró. A ráhangolás után a párom a hátára feküdt, némi síkosítót kentem a vibrátorra, majd megkörnyékeztem vele a punciját. Kipróbáltuk az üzemmódokat, végül a másodiknál éreztem, hogy ma ez lesz a befutó. Azonban mielőtt eljutott volna a csúcsra, mondta, hogy próbáljuk ki a másik végét. Bekapcsolás után végigpörgettük a három rezgésmódot, az elsőt választotta. Ez a motor már erősebb, viszont ennek már jóval hangosabb a zúgása is. A fel-le mozgó végét óvatosan a puncijába helyezte és megkért, hogy tartsam ott. Ez a mozgás a klasszikus behatolást imitálja, kicsit fura volt látni, ahogyan ki- és bejár benne a Javida, hasonlót még nem próbáltunk ki sosem, de a párom szemmel láthatóan is élvezte. Tetszett neki, hogy van benne 'valami', ugyanakkor a nemesebb testrészem szabad, így közben tudott vele foglalkozni. ;) Aztán megkért, hogy kapcsoljam vissza a vibrátor felső végét, így odaszorítottam azt a csiklójához, ezután pedig rövid idő alatt eljutott a csillagokig.

A Javida-t minden területen jól tudtuk használni, kezelése egyszerű, a melegítő funkciója pedig tényleg nagyon ötletes és hasznos.″

Javida Warming & Thrusting termékről az alábbiakat mondták a Vágyaim.hu szakértői:

A felmelegíthető vibrátorokkal kapcsolatban sokan kicsit csalódottak, mikor meglátják, hogy „csak” 42-45 °C-os max. hőmérsékletre képesek. Ez első hallásra valóban nem tűnik nagy különbségnek, ám az elsődleges feladata ennek a funkciónak, hogy az amúgy rideg, élettelen tárgy érzetét megszüntesse. Jobban belegondolva azonban ez kb. 6-9 fokkal magasabb az átlag testhőmérsékletnél, így valóban különleges élményt nyújthat egy ilyen kényeztető, főként mivel az intim részeknél, a hüvelyen belül történő hőmérséklettel történő játék nagyon újszerűen tud hatni.

A cikket a Vágyaim.hu támogatta.