Pokrivtsák Mónika több mint tíz éve tűnt el az egyik legnagyobb kereskedelmi csatorna képernyőjéről. Az egykori sztár a Palikék világa by Manná-ban elmesélte, hogy él mostanában.

Pokrivtsák jelenleg Floridában lakik férjével. Amióta távozott a médiából, stewardessként dolgozik. Igaz, az utóbbi időben bokaműtétei miatt nem utazhatott.

Múlt héten volt az utolsó műtét, hosszú folyamat után. Munkabalesetem volt: kibicsaklott a bokám, de nyolc hónapig nem vették észre, hogy el volt szakadva a bokaszalagom. Folyamatosan műtét követett műtétet, amikor szünet volt, akkor pedig dolgoztam, ami szintén nem tett jót a lábnak.

– számolt be az eddig sosem hallott egészségi kálváriáról az egykori műsorvezető, aki két és fél év alatt hét operáción esett át. Az egykori tévés egy régóta hallható pletykára is reagált: állítja, hogy ugyan szárnyra kaptak a hírek arról, hogy egy milliomoshoz ment feleségül, de ez azért túlzás.

Igazából, ha nagyon nem akarnék, akkor nem kellene dolgoznom, de nem élünk kacsalábon forgó palotában. A férjem, annak ellenére, hogy nagyon jó üzletember, nagyon földön maradt, nem költünk mindenféle dologra. Megtehetnénk, de nem tesszük.

– árulta el Pokrivtsák, aki több, mint 10 éve él boldog házasságban a férjével, akivel 13 éve szerelmesek egymásba.

Egy házasság sem tökéletes, olyan nincs. Aki azt mondja, hogy van, ott valami hibádzik. Mindig van fent és lent... A házasság egy elkötelezettség, balanszban kell tartani, jóban-rosszban.

– magyarázta, majd azt is elárulta, hogy Amerikában is jelentkezett egy tévécsatornához, de az utolsó pillanatban visszamondta a lehetőséget, azonban Palikékkal szívesen dolgozna együtt, mint floridai tudósító.