Folytatódik  a Velvet és a  Vágyaim.hu  tesztsorozata. A webáruház szexuális segédeszközeit olvasóink tesztelik beszámolókért cserébe, amelyeket mi közlünk. Következzen egy újabb értékelés következik – a küldőjüknek mi választottunk álneveket: Ana és Gabriel a saját élményeiről mesélt.

 A Javida Thrusting 3 in 1 vibrátor tesztje

„Nagyon sok játékszert ,kipróbáltunk már, rengeteg kalandban volt részünk, egész extrémnek számító mutatványok szerepelnek repertoárunkban ,már ami a lepedő-akrobatikát illeti. Most a Javida Thrusting 3 in 1 vibrátort teszteltük a Vágyaim.hu és a Velvet jóvoltából.

Exkluzív modelről van szó. Nagyon elegáns a megjelenése, finom anyagból készült, minőségi termék. Bár nagyon sok kütyünk van, de a Javidától ez az első amit kipróbáltunk. Az egyik vége egy nagyon erős mikrofon alakú vibrátor, amivel nem csak az intim részek kényeztethetők, hanem (kipróbáltuk) pl nyakmasszázsra, vagy egyéb testrészek masszírozására is kitűnően használható. Erősen rezeg,

7 különböző rezgésmód között váltogathatunk.

A másik vége egy körkörösen és fel-le is mozgó fej amely a pénisz lökő mozgását hivatott imitálni, (esetünkben kevés sikerrel.) - De ne rohanjunk ennyire előre. Sebessége 3 erősségi szinten állítható. Valamint van még melegítő funkció is, ami külön kapcsolható ,és kitűnően imitálja az emberi test hőmérsékletét. Akkumlátoros újratölthető termék, nem kell vacakolni az elemekkel.

Kezdődjék a móka!

A mikrofon fej, pillanatok alatt felforrósitotta a vágyaimat, nagyon erősen rezeg. Végig próbálgattuk a rezgés módokat. Hmmmm amikor szakaszos rezgésre állítottuk, az indított be igazán, nem kellett sokat várni az első csúcstámadásra. Aztán amikor már kellően nedves voltam odalent , Gabriel megfordította eszközünket és a lökő résszel belém hatolt. Bekapcsolta, majd kedélyesen vigyorogva végig nyomkodta a 3 sebességi fokozatot. Neki nagyon tetszett a látvány, ahogy a robotfütyi dolgozott bennem, viszont nekem ez a rész nem annyira jött be elsőre. Kicsit furának éreztem, de lehet, hogy csak azért idegenkedtem, mert ilyen eszközzel még nem volt dolgom, és kicsit nagynak láttam a lököfej redőit , és ez rányomta a bélyegét az első találkozásunkra.

Kértem Gabrielt, hogy fejezze be ő, amit a Javida elkezdett. Aztán végül ketten fejezték be, a Javida Thrusting mikrofon feje és Gabriel szerszáma együtt.

Nincsen a világon semmi baj a Javidával, csak össze kell szoknunk. Nagyon is izgatja a fantáziám a lökőfejjel való legközelebbi randevúnk. Lehet, hogy legközelebb inkább kettesben, Gabrielt kihagyva adunk egymásnak még egy randit,.... és még egyet és még egyet...

Összegezve, ktűnő, finom anyagból készült termék, amely minden igényt kielégít. Melegít, rezeg és úgy lök, hogy közben még körkörös mozgást is végez. Nagyon sokoldalú kényeztető.

Köszönjük a lehetőséget, ismét egy jó élménnyel lettünk gazdagabbak!”

A Javida Warming & Thrusting termékről az alábbiakat mondták a Vágyaim.hu szakértői:

A Javida Thrusting minden szempontból kilóg picit a sorból: a sok funkció kombinációját és a megjelenést is tekintve. Utóbbi meglepően fontos szempont egy vibrátornál, mert még a legtökéletesebb működésű szexjátékszer sem ér célt, ha a használójának nem nyeri el külsőre a bizalmát... pont, mint az emberekkel történő ismerkedésnél.

Ez esetben a vibrátor –valóban szokatlanul nagy – redői miatt alakult ki az ellenérzés. Az ilyen esetek miatt mindenképpen javasoljuk, hogy bármilyen kényeztető vásárlásra is készülünk, előtte alaposan nézzük meg a róla készült képeket, videókat. Ha pedig ez után is kétségeink van, akár személyesen is vegyük kézbe és szemügyre egy szexshopban.

A cikket a Vágyaim.hu támogatta.