A modellügynökség vezetője nem tagadja, hogy a cipők a gyengéi. Bár próbálja visszafogni az új darabok beszerzését, otthonában százas nagyságrendben állnak a lábbelik.

Nemcsak a stílusos ruhadarabokat, kiegészítőket kedveli Kajdi Csaba, de a lábbeliket is, amelyekből az elmúlt évek során tetemes mennyiséget halmozott fel.

A múltkor végignéztem a cipőimen és megállapítottam, hogy ha mostantól nem vennék egyetlen új darabot sem, akkor is kitartana életem végéig az a mennyiség, ami otthon van. Százas nagyságrendről beszélünk, azt se értem, hogy egyáltalán hogy férünk el ennyi cipőtől otthon.

– mondta a 95.8 Sláger FM-en RádiósCyla, akinek gyengéi a szép cipők.

Mindig próbálom visszafogni magamat, aztán meglátok egy szép, új darabot, ami még ráadásul kényelmes is és megveszem. Miközben a valóságban valójában három pár cipő van, amit rendszeresen hordok és cserélgetek. A többi az alkalomra vár, hogy felvegyem, de biztos vagyok benne, hogy mindnek el fog jönni az ideje.

– árulta el a közösségi oldalak megmondóembere, aki nem szívesen válik meg kedvenc darabjaitól.

Nem vagyok az a kidobálós típus. Mindig úgy vagyok vele, hogy ha még jó állapotban van, jó lesz valamire. Ezért vannak otthon olyan régi darabjaim is, mint a hosszú bőrkabát. Fogalmam sincs, hogy mikor, mihez fogom felvenni – ha egyáltalán fogom még – de olyan szép darab, nem szeretném kidobni.

– tette hozzá RádiósCyla, akinek édesanyja is szívesen vásárol, ám ő inkább a kisebb értékű dolgokat szereti gyűjtögetni.

Anyukám remekül vásárol bóvlikat. Kisértékű dolgok ezek, amikre azonnal lecsap, ha praktikusnak találja. Ő az a típus, aki vesz egy fülpiszkáló tartót magának és nekem is. Amikor megkérdezem, hogy ezt minek vette csak rávágja: „Annyira praktikus és csak egy euro volt!”. Ő ezeknek a megvásárlásában zseniális.

– mesélte a Sláger Reggel műsorvezetőinek, Pordán Petrának és Somogyi Zoltánnak Kajdi Csaba.