Keanu Reeves nemrég azért került címlapokra, mert a Mátrixból származó bevételének 70 százalékát eladományozta rákkutatásra. Most újabb nemes gesztusra derült fény: magánrepülővel vitte el közeli barátait, családtagjait, sőt, harcművész tanárát a Mátrix: Feltámadások december 18-i premierjére.

A People magazin azt írja, hogy a John Wick-filmek rendezője, Chad Stahelski árulta el ezeket az információkat. A szakember állítása szerint a bemutatóra magánrepülővel érkeztek a vendégek, melyek közt a színész barátai és családtagjai mellett Reeves sminkese, fodrásza, és dublőre is ott volt. A híresség nem csak az utazás költségeit, de a luxusszállodát is állta az ott-tartózkodás idejére, sőt, még egy premier utáni ebédre is meghívott mindenkit.

via GIPHY

Nem ez az egyetlen eset, amikor a színész megmutatta, mennyire hálás azoknak az embereknek, akik mellette állnak a mindennapokban. A John Wick negyedik részének utolsó forgatási napján például minden kaszkadőrének egy egyedi gravírozású Rolex Submariner karórát ajándékozott.