Südi Iringó a Szombat esti láz című műsorban lett az ország egyik kedvenc versenytáncosa. Iringó azonban jó pár éve nem szerepelt sehol, most a Palikék Világa by Manna Hová tűnt? című műsorában mesélt arról, hogyan alakult az élete a hírnév után.

Szokatlan vállalkozásba kezdett a tánc mellett Südi Iringó, aki a Palikék Világa by Manna csatornán mesélt erről.

Szívószálgyártó üzemet hoztunk létre Székesfehérváron, ahol gyakorlatilag azon kívül, hogy gyártottuk a szívószálat, eladásra nem került sor. Úgyhogy úgy gondoltuk, hogy egy kicsit elkéstünk ezzel a projekttel, hiába voltak itt időben a gépek. Mivel varrodánk is van, ezért a varroda bővítéséből adódóan a szabászat jött föl Fehérvárra, és gyakorlatilag a tánctanítás mellett most a szabászaton is dolgozom.

– mesélte Iringó, aki párjával a Covid miatt nem tudta megnyitni a szívószálgyártó üzemet, viszont hisz abban, hogy több lábon kell állni. Úgy gondolja, hatvanévesen már nem szeretne táncolni, ám a visszavonulásnak még nem jött el az ideje.

Nem szeretnék az az öregasszony lenni, akit nem lehet a színpadról elküldeni. Tudjam, hogy mikor van itt az ideje annak, hogy már nem kell szerepelni.

– ecsetelte Südi Iringó, aki azt is elmondta, táncos műsort szívesen vállalna, mert azok nagyon meghatározó szerepet töltöttek be az életében, azonban a más típusú felkéréseket eddig sorra elutasította.

Nagyon sok helyre hívtak: menjek főzni, dzsungelbe, menjek, ide menjek oda. Az nem én vagyok! Lehet, hogy meg tudtam volna csinálni, csak nem biztos, hogy jól éreztem volna magam benne.

– mesélte a táncművész, akit éneklős műsorba is hívtak, de ő nemet mondott, mert szerinte ügyetlen az éneklésben, emiatt a feladatokat nem tudná viccesre venni.