Március 15-én ismét A Szavak Forradalmáé lesz a főszerep, ugyanis egy minden eddiginél hatalmasabb, jubileumi műsorral készül a Pilvaker-csapat, akik ebben a formában most utoljára láthatók együtt a színpadon.

A Red Bull Pilvaker formabontó kulturális kezdeményezésként kavarta fel az állóvizet 2012-ben a VAM Design Centerben. Két évvel később megújult koncepcióval érkezett meg a produkció az Erkel Színházba, ahonnan hét teltházas előadás után, 2019-ben egyenes út vezetett a Papp László Budapest Sportarénáig, ahol a hagyományokhoz híven hip-hoppal, színházzal és irodalommal ünnepeltek.

A Red Bull Pilvaker Petőfi Sándor Anyám tyúkja című versét dolgozta fel legelőször, így most a tízéves jubileum apropóján az alkotók visszatérnek a gyökerekhez.

A dal szép keretet ad az esemény történetének, hiszen a Pilvaker-család ebben a formában, ezzel a produkcióval most utoljára lép együtt színpadra március 15-én. Az előadáson természetesen látható lesz a csapat oszlopos tagja, Kautzky Armand színművész is, de érkezik Papp Szabi, Járai Márk, Sub Bass Monster, Lábas Viki, Marsalkó Dávid, Fluor Tomi, Diaz, Szakács Gergő, Fura Csé, Dipa, Deego, Bom, Eckü, Szivák Zsolt, Meszi, Singh Viki, Delov Jávor és a Random Trip zenészei, valamint Trokán Nóra, Pálmai Anna és Bánki Beni is.