Alig két éve, nagyjából 630 millió forintért vásárolta vintage stílusú Hollywood Hills-i házát Frances Bean Cobain, de máris túladott rajta. A Nirvana néhai énekesének, Kurt Cobain-nek és Courtney Love rockénekesnek lánya közel 100 millió forintot nyert az üzleten.

A képzőművészként és modellként tevékenykedő 29 éves örökösnő kezdetben 2,5 millió dollár körüli összegért, megközelítőleg 788 millió forintért hirdette meg 1926 körül épült, spanyol stílusú otthonát.

Az erdős domboldalon, csaknem egyharmad hektáron elhelyezkedő 270 négyzetméteres, többszintes házban három hálószoba, valamint két és fél fürdő található, míg egy egyedi, háromszintes, külön bejáratú panzióban egy másik háló- és fürdőszoba, egy tágas nappali, illetve egy komplett konyha és egy félreeső privát terasz kapott helyet.

A HÁZAT EGYSZERŰ fehér falak, boltíves ajtónyílások, vaskos és sötét, durván faragott fagerendák jellemzik.

A nappaliban egy kandalló, a teraszon pedig gyönyörű kilátás gondoskodik az idilli hangulatról.

A fekete szekrényekkel és a divatos sárgaréz lámpatestekkel rendelkező nyitott konyha mindkét végén étkezőrész található. A konyhába és az egyik étkezőbe nagyméretű ablakokon, míg a másik étkezőbe két tetőablakon át árad be a fény.

A festői otthont Frances Bean Cobain és párja, a gördeszkás legenda, Tony „Birdman” Hawk legidősebb gyermeke, Riley Hawk végül 2,29 millió dollárért, azaz 720 millió 253 ezer forintért adta el. 

(megveszLAK)