Hat hónapos korában az agyrák egy ritka formáját diagnosztizálták nála, és bár sikeresen felépült a betegségből, a kemoterápia egy egész életére kiható mellékhatásával kellett szembesülnie az amerikai Shauna Rae-nek. A kezelés hatására nyugvó állapotban maradt agyalapi mirigye, így 8 éves korára teljesen megállt a fejlődésben.

A világszerte ismertséget szerzett 22 éves nő életéről a holnapi nappal a TLC indít sorozatot I Am Shauna Rae, azaz Én vagyok Shauna Rae címmel. A szériában a mindössze 120 centi magas, és gyermeki kinézettel rendelkező lány mindennapi megpróbáltatásait mutatják be.

Shauna Rae leginkább azt sérelmezi, hogy kinézete miatt gyerekként kezelik, holott

egy teljesen ép, 22 éves felnőtt elméjével rendelkezik.

A környezete hozzáállása ellenére próbál teljes értékű életet élni, és a saját lábára állni. Ki szeretné próbálni a randevúzást, a vezetést, és természetesen függetlenedni szeretne a szüleitől. Állapota ellenére az életszeretete és a humora töretlen, amiből ízelítőt is kaphatnak azok, akik követni fogják a sorozatot.

Amikor először hallottam Shauna Rae-ről, nem tudtam abbahagyni a kérdezősködést. Lenyűgözött az élete, és világossá vált, hogy a csatornának el kell mesélnie a történetét. A TLC-n látható sorozatokhoz hasonlóan az övé is egyedi kihívásokkal, bátorsággal, na meg persze egy kis tőle megszokott csintalansággal van fűszerezve

beszélt a február 17-én debütáló szériáról Howard Lee, a TLC Streaming és a Network Originals elnöke.

(Cikkünk vezető képe illusztráció!)

(femcafe.hu)