Online aukción jutott új házához egy pár, akik a felújításba fogva temérdek furcsaságra lettek figyelmesek. Elsőként a falak bontása közben bukkantak rá egy elrejtett, titkos szobára.

Talán csak felhagyunk az egésszel, és eladjuk a házat

– ezzel a kiírással posztolt ki a pár egy videót a TikTok-ra, ahol több részletben mutatták be követőiknek, mi mindent találtak az 1920 körül épült házban. 

@geebeetv Part 2..Might just sell the house and abandon the renovation…#hiddenroom #scary #haunted #crazy #cursed #renovation #fyp #oldhousetiktok ♬ Amityville Horror - Scary Halloween Sound Effects - Halloween Sound Effects

Bár a szobát először üresnek hitték, beljebb merészkedve egy mennyezeten lévő akasztóra lógatott bibliát fedeztek fel, amely levelekkel és képeslapokkal volt tele.

A furcsaságok itt nem értek véget.

Később a padlásteret is átkutatták, ahol a falba rejtve törött tükröket, egy megégett családi fényképet és egy pokrócot találtak, valamint egy fából készült kereszt és egy régi bőrönd is a helyiségben pihent. Utóbbi egy összeégett bábut, egy poros játékmackót és egy zacskóba csomagolt dobozt rejtett.

@geebeetv To summarise 😅…#renovation #oldhousetiktok #project #scary #creepy #haunted #mistake #ohno ♬ Oh No Oh No - Kreepi

Rejtett szobát kerestetek, de egy rejtett világot nyitottatok meg

– írta egyik videójuk alá egy hozzászóló.

Több kommentelő szerint a feltárt holmik ördögűzőért kiáltanak, ám a pár egyelőre tanácstalan. Mivel az ingatlant a vásárlás előtt csak az interneten látták és a papírokat sem ellenőrizték, így semmit sem tudnak a múltjáról. Azt ígérték, amint információjuk lesz az előző lakókról, mindenképpen megosztják azt a követőikkel.

(Cikkünk vezető képe illusztráció!)

(24.hu)