Orális szexet követően lebénult a fél arca, de az alsó tájakon is kellemetlen tünetekkel járt számára a közösülés. Chloe Lowery nem sokkal szüzessége elvesztése után ébredt rá ritka betegségére.

Nagyjából a harmadik szexuális együttléte lehetett, amikor a 18 éves kolorádói lány először érintkezett ondóval. A sperma a bőrére került, ami ezek után kipirosodott.

Akkor még nem igazán foglalkoztam vele, mert alkalomadtán egyébként is ki szokott pirosodni a bőröm

– mondta Chloe, akinek a következő alkalommal már súlyosabb következményekkel kellett szembesülnie.

Egy másik találkozás során az ondó a számba került, aminek következtében az arcom feldagadt, a jobb oldala pedig lefittyedt. Teljesen lebénult vagy három órára. Nem voltam képes a mimikára, hogy kifejezzem az érzéseimet. Még csak elmosolyodni sem tudtam

– avatta be a részletekbe a Daily Star-t a fiatal lány.

Chloe ezt követően kutakodni kezdett az internetet, és erős gyanú támadt benne arra vonatkozóan, hogy tán allergiás lehet a spermára. Orvoshoz fordult, aki végül megerősítette a gyanúját. Mint kiderült: túlérzékenységi reakciója a legtöbb férfi ondójában megtalálható fehérjékre adott válasz.

Vaginálisan is jelentkeztek tüneteim. Nagyjából hasonlóak, ám zsibbadás helyett inkább égő érzésem támadt, és a teljes terület begyulladt. Elviselhetetlen érzés, olyan, mintha egymillió akupunktúrás tűt szúrnának belém. Hogy meddig tart, az az ondó mennyiségétől függ, ez nagyjából 15-60 perc

– árulta el Chloe, aki különböző szűrésekre is elment, hogy a nemi betegségek lehetőségét kizárja. Az eredményei mind negatívak lettek.

Sajnos ahányszor ondó kerül belém, ez megtörténik. A tünetek kialakulásához egy kicsi előváladék is elegendő. Ha pisilek aktus előtt, az valamelyest segít, illetve utána szükség esetén jéggel borogatok. A leginkább óvszerhasználattal menedzselhető a betegség, így elkerülhetők a további súlyos reakciók

– szögezte le.

Bár az orális szexről teljes egészében le kellett mondania, Chloe egész jól együtt tud élni ritka allergiájával. Partnereinek előre leszögezi, hogy állapota miatt bizonyos dolgokat képtelen megtenni, ám bevallása szerint ezt eddig egy férfi sem bánta.

Valójában sokkal érdekesebbnek vagy viccesebbnek gondolják, mint bármi mást, szóval semmilyen párkapcsolati problémát nem okoz, hogy lényegében allergiás vagyok a szexre

– nevetett a fiatal lány, aki azért osztotta meg állapotát a nagyvilággal, hogy felhívja a figyelmet: ez egy létező probléma, de sajnos csak kevesen beszélnek róla.