Míg mások az OnlyFans-re feltöltött videóikkal akarnak betörni a felnőttfilmes iparba, addig egy fiatal férfi valami sokkal különlegesebbel rukkolt elő: víz alatt kezdett videókat forgatni.

Ma már keresett pornósztár Nikki Nuttz, aki késő tinédzserkori éveiben döntötte el, hogy felnőttfilmes szeretne lenni. Ehhez egy nem mindennapi ötlettel rukkolt elő:

víz alatti szexvideókat kezdett forgatni, nem egyszer teljes búvárfelszerelésben, a hátán oxigénmaszkkal.

Nagyjából 5-6 éve kezdtem, az úgynevezett búvárfétissel rendelkezőknek kielégítő tartalommal szolgáltam. Néha különösen régi felszerelésekhez jutottam hozzá, mint például az régi szovjet búvárruha

– mesélte karrierje kezdetének történetét a Hogyan legyünk pornósztárok című podcast-műsorban Nuttz.

Az ifjú felnőttfilmes azt is elárulta, hogy a pornóvideók készítése előtt sosem búvárkodott, ezért leckéket kellett vennie. Azóta már búvárengedéllyel is rendelkezik.

Egy lány ismerősöm mutatott be a búvárpornósoknak, akik elhívtak egy castingra. Miután dolgozni kezdtem, tettem egy javaslatot: mi lenne, ha a medence alján maradnék legalább 30 percig? Bár kezdtem kifogyni az oxigénből, döntenem kellett: felúszom, hogy újratöltsem a palackot, és megvágjuk a filmet, vagy maradok. Előbbi teljesen megölte volna a hangulatot, úgyhogy inkább visszatartottam a levegőt

– magyarázta a férfi, aki más kihívásokkal is kénytelen volt szembesülni eddigi munkássága során.

Amikor Horvátországban forgattunk, vagy ezernyi medúza termett körülöttünk. Mint kiderült, ártalmatlanok voltak

– emlékezett vissza Nuttz.

Miután jelentős hírnévre tett szert a víz alatt, követte egyik korábbi női munkatársát a földre, aminek folytán sokkal tradicionálisabb felnőttfilmekben látható manapság.

(DailyStar)