A modern városi látványosságokat és a természetközeliséget ötvöző BudaPart városnegyed központjában nyitotta meg kapuit az első Vízangyal Health & Beauty Center. Az életmódközpont Szentkirályi ásványvíz alapú Vízangyal termékekkel, különféle kezelésekkel és exkluzív kávézóval várja a szépülni és pihenni vágyókat.

A Szentkirályi ásványvizet piacvezetővé emelő Balogh Levente a tavalyi évben tört be a szépségápolási piacra ásványvíz alapú Vízangyal kozmetikai termékcsaládjával. Az egészségtudatos és kiegyensúlyozott életmód népszerűsítésének következő lépéseként az üzletember elindította a Vízangyal Health & Beauty franchise rendszert, amelynek első életmódközpontja idén márciusban nyílt meg a BudaPart városnegyedben.

A természettől kapott szépséget csak a természet erejével őrizhetjük meg, a Szentkirályi pedig olyan egyedülálló összetételű természeti kincs, amely a Vízangyal termékek tökéletes alapanyagául szolgál. Büszke vagyok rá, hogy a Vízangyal Health & Beauty Center egy igazi családbarát hely lett, ahol prémium szolgáltatásokkal várjuk látogatóinkat, és feltöltődést kínálunk minden korosztálynak

– mondta a létesítmény csütörtöki megnyitóünnepségén Balogh Levente, a Vízangyal tulajdonosa.

Az eseményen a beszédek után pohárzenével szórakoztatták a résztvevőket. Varga Bence, a Glasso: Éneklő poharak előadója elsőként Louis Armstrong What a wonderful world című zenéjének dallamait szólaltatta meg az ásványvízzel töltött poharakon, majd Franz Schubert Szerenádja következett.

Ennek a zenélési módnak az alapját Benjamin Franklin amerikai feltaláló találta fel, aki a szezon egyik felében sört, a másikban bort készített. A termékeit nem tudta eladni, vendégeit a különleges hangszereléssel bírta maradásra. A titka, hogy különböző méretű poharakat minőségi vízzel kell megtölteni. Hangolni úgy lehet, hogy különböző mértékben töltjük meg a poharakat, amelyeknek a minősége és szájának mérete sem mindegy

– fogalmazott a zenész.

A megnyitón jelenlévők körbejárhatták a leendő vendégek testi és lelki feltöltődését, valamint külső-belső hidratálását szolgáló létesítményt, amely kozmetikai kezeléseknek, pilates- és jógaóráknak, bemutatóteremnek, valamint egy Beauty Cafénak is otthont ad. Utóbbiban kollagénes kávékülönlegességeket és hialuronnal dúsított limonádékat szolgálnak fel.

A különböző termek más-más funkcióval várják a vendégeket: a rózsaszín terem a relax testkezelő kabin, a kék az avatar arckezelő szoba, a zöld pedig a fitt terem, ahol privát jóga- és pilates foglalkozások teszik teljessé a holisztikus kezelést, miközben a tiszta levegőről egy zuzmó fal gondoskodik.

A szalon bemutatótermében tapasztalt szakemberek ismertetik meg a látogatókat a professzionális és kereskedelmi termékekkel, a kozmetikai kezelések mellett pedig spa manikűrrel és pedikűrrel, valamint életmód tanácsadással szolgálnak.

A Vízangyal kozmetikumok allergénmentes illatanyagokkal és vegán összetevőkkel teremtik meg a természetesség érzését. A testápolók, kézkrémek, tusfürdők és szappanok ásványianyag-tartalmuk mellett urea, valamint shea vaj segítségével gondoskodnak a bőr hidratálásáról és regenerálódásáról. A márka fenntarthatósági törekvéseivel összhangban a testápolók és kézkrémek 50 százalékban újrahasznosított csomagolással, a tusfürdők és szappanok pedig újrahasznosítható csomagolással kerülnek a boltok polcaira.

Az ásványvíz alapú termékek és kezelések hazai és nemzetközi szinten is egyedülállóak, így a tervek szerint a franchise nem csak magyar, de külföldi nagyvárosokban, elsőként már idén Dubaiban is megjelenik majd.