Egy előadóművész számára a kisugárzás éppen olyan fontos, mint a tehetség. Ehhez elengedhetetlen a magabiztosság, ami csak akkor lehet hiteles, ha jól érezzük magunkat a bőrünkben. Nagy Bogi régebben nem érzett így.

A GLAMOUR Women Of The Year, Az év énekesnője kategória legfiatalabb jelöltje, Nagy Bogi korábban már megosztotta követőivel, hogy testképzavarral küzdött. Hosszú út áll mögötte, ezért fontosnak tartja, hogy felhívja a figyelmet az egészséges életmód fontosságára.

Olyan típus vagyok, aki mindig érzi, hogy mikor van szüksége a mozgásra. Rendszeresen jógázom, de nagyon szeretném bevezetni a futást is az életembe. Ha stresszesebb időszakon megyek keresztül, vagy a magánéletemben adódnak problémák, mindig rájövök, hogy mennyire jó hatással van rám. Mégis a jóga az egyetlen mozgásforma, amimegmozgat, de egyben fel is tölt. Most a legfontosabb, hogy megtaláljam a rendszert az életemben, de ugyanúgy figyelek az egészséges életmódra is.

– árulta el Bogi, hozzátéve, hogy kezdetben nagyterhet jelentett neki a sportolás, nehezen találta meg a mozgás örömét korábbi rossz tapasztalatimiatt. Később azonban tudatosította magában, hogy a saját testi és lelki egészsége érdekében fontoslépéseket tennie ezen az úton is.