Emberek milliói hagyták el otthonaikat, civilek százai vesztették életüket, a világgazdasági kilátások pedig percről percre rosszabbak az orosz-ukrán konfliktus kitörése óta. Bár a legtöbben arra számítottak, a háború nem tart majd tovább két hétnél, jelenleg senki sem tudja, mikor érhet véget. Kivéve egy jósnőt, aki állítja: látja a háború kimenetelét.

Oroszország február 24-én támadta meg Ukrajnát, azóta több katonai bázist, civilek lakta városrészt és épületet támadtak meg, valamint elfoglalták a csernobili és a zaporizzsjai atomerőművet.

Az ENSZ Emberi Jogi Hivatalának múlt szombati jelentése szerint eddig legalább 847 civil vesztette életét Ukrajnában.

Bár a tárgyalások folyamatosak, az elhúzódó konfliktus és az oroszok ellen meghozott nemzetközi szankciók következtében a háború az egész világ gazdaságára kihat, és bár sokan abban reménykedünk, hogy mihamarabb véget ér ez a rémálom, egy jósnő szerint erre még hónapokat kell várnunk.

Arina Arturovna asztrológus úgy véli,

a harcok egészen 2022 őszéig elhúzódnak.

A velünk szomszédos ország számára a március és május közti időszak lesz nagyon nehéz, a jósnő ekkorra várja a leghevesebb, sok áldozattal járó támadásokat.

Arturovna szerint a háború végül Ukrajna győzelmével zárul, az ország pedig évekkel a konfliktus végét követően csatlakozik az Európai Unióhoz.

A problémák ugyanakkor nem oldódnak meg: a jósnő arra figyelmeztet, hogy a legrosszabb csak az ukránok győzelme után következik. Jövendölése alapján

szegénység, munkanélküliség és állandósuló nyersanyaghiány várható, az orosz rubel értéke pedig tovább zuhan.

(Tények.hu)