A televíziós személyiség kifejezetten élvezi, hogy öt hónappal ezelőtt új korszak köszöntött be az életébe. Hálás számára a nagymama szerep, minden percet élvez, amit az unokájával tölthet.

Évekkel ezelőtt maga Hadas Kriszta sem gondolta volna, hogy a szülővé válás, valamint a kismamáknak-kispapáknak való segítés az egyik legfontosabb szívügye lesz. A 'Jön a baba' dokumentum-sorozat elindításával azonban fenekestül felfordult az élete, amit egy cseppet sem bán.

Mindenki sziruposan beszélt a szülőségről anno és szerettem volna megmutatni, hogy ez nem mindig így van, nem lebeg minden szülő állandóan 10 centivel a föld felett a gyermek megérkezése után. Elképesztő sorsok, történetek bontakoztak ki a 'Jön a baba' epizódokban, amely közösségnek már saját Facebook csoportja van. Sőt nemrég a workshopok szervezését is megkezdtük. Szárnyalok ebben a közegben, ahol szeretve érzem magam, biztonságban. Rengeteget adunk egymásnak ebben a közösségben.

– mondta a 95.8 Sláger FM-en Hadas Kriszta, aki öt hónappal ezelőtt lett nagymama.

Teljesen más most ebben a helyzetben lenni, így foglalkozni egy gyerekkel. Ez egy önfeledt öröm és nagyon büszke vagyok a lányomra, mert azt látom, hogy kiegyensúlyozott és boldogan éli meg az anyaságot. Ennek köszönhető, hogy a gyereke is nevetős, kiegyensúlyozott baba. Én sokkal többet stresszeltem anno mindenen, ezért sem számítottam rá, hogy ő ennyire könnyed lesz, aki örömmel éli meg ennek a helyzetnek a szép és olykor nehezebb perceit is. Amikor kéri, segítek, ott vagyok, ha szüksége van rám. Heti egy-két alkalommal vigyázni is szoktam a picire, de nem vagyok az a tukmálós, nyakukra járó típus. Mindig számíthatnak rám, de nem telepedek rájuk.

– árulta el a SlágerKult műsorvezetőjének, Sándor Andrásnak Hadas Kriszta.