Bárki számára kibérelhető a Spice Bus, amely nem máshol parkol, mint az angol Wight-szigeten.

A világ valaha volt egyik legsikeresebb lányegyüttese volt az első lemezét 1996-ban kiadó Spice Girls. A lánykori nevükön Emma Bunton, Geri Halliwell, Melanie Chrisholm, Melanie Brown és Victoria Addams alakította csapat leuralta a '90-es éveket, dezodortól a nyalókán át a tipikus holdjáró cipőkig szinte mindent lehetett kapni Spice Girls felirattal – írja a Földjáró.

Nem csak az együttes koncertjein sikítottak tinilányok milliói, de 1997-ben a mozik előtt is kígyózó sorokban álltak a rajongók, amikor megjelent a lányokat bemutató Spice World című film.

Az iMDB-n mindössze 3,6 pontot szerzett zenés vígjátékban tűnt fel egy, az Egyesült Királyság lobogójának mintájával kifestett emeletes turnébusz, amellyel egy jelenetben a lányok átugrattak az éppen nyíló Tower Bridge-n. A manővert a későbbi Beckhamné, Victoria hajtotta végre, a trükköt pedig egy játékbusszal illusztrálták.

Akárcsak az ikonikus jelenet, a busz is túlélte az elmúlt 25 évet, és

jelenleg az angol Wight-szigeten parkol, hogy az Airbnb egy szállásaként vendégeket fogadjon.

A járgányt egy vérbeli Spice Girls-fan, egy bizonyos Suzanne Godley szerezte meg és újította fel. A korszerűsített, szálláshellyé alakított buszt 2019-ben adta ki először a Wembley Parkban, mindössze egyetlen éjszakára.

Bár öten, mint az eredeti felállás, sajnos nem tudnak megszállni benne, három embernek igazán kényelmes és egyedi szállást nyújt, összesen 120 ezer forintért éjszakánként.

Íme: