Pho leves, mint kollagénforrás, „zarándokút” a testi-lelki feltöltődésért és minden nap friss törülköző a ragyogó bőrért – a z ELLE Beauty különszámban néhány ismert nő elárulta, hogy ők milyen szépségpraktikákra esküsznek.

Tomán Szabina „zarándokútjain” töltődik fel

A sikeres életmódmárka alapítója szerint a szépségünket, a külső megjelenésünket kívülről és belülről is gondozni, ápolni kell, ehhez pedig elengedhetetlen, hogy olykor elszökjünk a világ elől.

Az étkezésem, a sportolás vagy a bőrápolási rutinom mellett az énidőmről sem feledkezem meg, hiszen a belső feltöltődés a külső megjelenésen is visszatükröződik. Hetente háromszor korábban kelek fel a sportolás miatt, ilyenkor a testem és a gondolataim is felfrissülnek. Az énidőmhöz tartozik még, hogy háromhavonta elutazom egyedül egy hétvégére. Ilyenkor nem létezik a laptopom, a telefonomat sem veszem elő.

„Minden napra friss törülköző” – Dobó Ági tippje a ragyogó bőrért

Az egykori szépségkirálynő hiszi, hogy ha rendben vagyunk önmagunkkal, az életünkkel, az minden sminknél vagy beautytrükknél mélyebbről és hatásosabban szépíti meg az embert. Ahogy egy szigorú arcápolási rutin is.

Minden reggel friss törülközőt használok az arctisztítás után, sminkben soha nem fekszem le, és egy pohár vízzel fejezem be a napot, majd másnap azzal is indítom. Nagymamám a tiszta vizes reggeli arcmosásra tanított, ezt soha nem hagyom ki, még akkor sem, ha a gyerekek már a reggeli kakaójukat követelik a konyhában. Anyaként is biztosítok teret és egy kis időt magamnak, magamra.

Nagy Anna a parajdi só és a pho leves erejében hisz

A népszerű jógaoktatót kislány korában sokat csúfolták külseje miatt, ma viszont már hálás a sorsnak, hogy egy különleges utat járhatott be, ami elvezette önmaga teljes elfogadásához. Ehhez pedig a jóga és a meditáció mellett különleges szépségtippjei is hozzásegítették.

A titkos szépségrutinom a legegyszerűbb, mégis hihetetlenül jó a bőr számára: tengeri vagy parajdi sóval leradírozom a bőröm, miközben sós fürdőt veszek és lebegek a kádban. Extra szépségtippem pedig a pho leves! Ez a vietnámi leves tele van minden jóval, de itt most a kollagént emelném ki. Hiszem, hogy a testet jól kell táplálni. Nem győzöm hangsúlyozni, mennyire fontos az étel, ami tényleg szépítő erővel hat ránk. Belülről kifele kell szépülni – ez a valódi szépség titka!

Önnek vannak saját szépségtippjei?