A Manchester United labdarúgójának párja ikreket várt, a kislány életben van. A futballista a közösségi oldalán közölte a szomorú hírt.

Cristiano Ronaldónak és párjának, Georgina Rodrígueznek két közös gyermeke van, egy négyéves és egy újszülött kislány. Rodríguez ikreket várt, húsvétkor azonban hatalmas tragédia érte a szülőket: elvesztették az egyik babájukat.

A legmélyebb fájdalommal kell közölnünk, hogy újszülött kisfiunk elhunyt. Ez a legnagyobb szomorúság, amit egy szülő érezhet. Csak a kislányunk születése ad erőt, reményt és némi boldogságot, hogy átvészeljük ezt az időszakot. Köszönjük az orvosoknak és az ápolóknak a szakszerű ellátást és támogatást. Lesújtott minket ez a veszteség, kérjük, tartsák tiszteletben, hogy ezt magunkban és nem nyilvánosan szeretnénk feldolgozni. Kisfiunk, te vagy a mi angyalunk, mindig szeretni fogunk.

– írta közösségi oldalára a sportoló, akinek Rodríguezzel való kapcsolata előtt már három gyermeke született: 2010-ben egy fiú, míg 2017-ben egy ikerpár, egy fiú és egy lány.

(Nemzeti Sport)