shutterstock 1546574042

Csodával határos módon gyógyult fel a negyedik stádiumú rákból egy nő

2022.04.26. 14:07

Negyedik stádiumú, a tüdejére is átterjedt vastagbélrákkal diagnosztizálták 2013-ban Ann Cameront, akinek kemoterápiás kezelés mellett is legfeljebb 2-3 évet jósoltak az orvosok. A nő alternatív gyógymódok után kutatott, nagyjából 8 éve daganatmentesen él.

Cameronnál 2013-ban állapították meg a vastagbélrák negyedik stádiumát, illetve az áttétet. Orvosai kemoterápiát javasoltak neki, ám úgy vélték, annak köszönhetően is csak 2-3 évvel tovább élhetett volna. Ahelyett, hogy alávetette volna magát a kezelésnek, a hölgy visszautasította azt, helyette alternatív gyógymódok után kezdett kutatni.

Már volt egy 20 féle különböző opciót felsorakoztató listája, amelyet szintén daganattal küzdő férje vezetett 2005-ös halála előtt.

Online kutakodása során rábukkant egy bizonyos Ralph Cole levelére, aki arról írt, hogyan győzte le a rákot napi 2 és negyed kiló sárgarépából készült dzsúsz fogyasztásával. A módszert egy barátjának a felesége javasolta a férfinak, aki kezdetben közel másfél kiló répát dolgozott fel naponta. Nyolc héttel később az orvosai a daganat méretének csökkenését észlelték. Cole úgy hitte, a gyógyulás útjára lépett, ezért leállt a répalé fogyasztásával. Ekkor azonban a rosszindulatú csomó ismét növekedni kezdett. A sárgarépa adagját ekkor emelte 2 és negyed kilóra, mígnem 2006-ra teljesen daganatmentessé vált.

A sikertörténet arra inspirálta Cameront, hogy ő is belekezdjen a répakúrába.

Hasonlóan Cole-hoz, 2 és negyed kiló sárgarépából készített nagyjából 1 liter mixet reggelente. Egy részét már a nap kezdetén megitta, a többit a hűtőben tárolta, és napközben, fokozatosan fogyasztotta el. Étkezésében semmi máson nem változtatott, a kemót és a sugárkezelést pedig továbbra is visszautasította.

Nyolc héten belül a daganatok növekedése megállt. A jucie-t ezután nagyjából még fél éven át fogyasztotta, kivéve akkor, amikor havonta 3-4 napra elutazott. Összesen 13 hónappal a diagnózisát követően a CT-eredményei negatívak lettek, a rák kimutathatatlanná vált a szervezetében. Az egyébként gyerekkönyvek írásával foglalkozó Ann Cameron a gyógyulását követően könyvet írt A rák gyógyítása sárgarépával címmel, hogy megossza tapasztalatait, ezzel másokon is segítve.

(indiatimes.com)