A színész tíz éven keresztül játszotta Chandler Bing szerepét a Jóbarátok című sorozatban. Bár a műsor több szereplőjének is sikerült kitörni az általa alakított karakterből és sikeres karriert építenie, Perrynek ez nem jött össze.

Az 52 éves Matthew Perryt Los Angeles utcáin fotózták le, amint egy jeges itallal sétálgatott. A színész bő, szürke pólóban, melegítőnadrágban, és egy fűző nélküli edzőcipőben mászkált. A látvány alapján érthető, hogy a járókelők nem ismerték fel a hírességet. Perry és menyasszonya, Molly Hurwitz nemrég szakítottak, sokan ennek is tulajdonítják, hogy a színész így néz ki.

A hírek szerint a frigy azért hiúsult meg, mert a színész más lányokkal flörtölt, sőt, olyan információk is kiszivárogtak egy közeli baráttól, hogy Perry egy 20 éves lánnyal jött össze a Raya népszerű hírességek társkereső oldalán – olvasható a Daily Star cikkében. Jelenleg a Friends, Lovers And The Big Terrible Thing című életrajzi könyvén dolgozik, mely állítólag intim részleteket is elárul az életéből, és megmagyarázza azt, miért alakult így a karrierje.