Éveken keresztül minden nap a televízió képernyőjén láthatta a közönség Nagy Adrit, aki a Jóban Rosszban főszerepe mellett számtalan show-műsorban szórakoztatta a közönséget, ráadásul sikeres énekesi karriert is befutott. A Palikék Világa by Manna Hová tűnt? című adásában úgy fogalmazott, a csúcson volt, amikor megszületett a gyermeke, és tudatosan háttérbe húzódott.

Az énekesnő várandósan rengeteget dolgozott, egészen addig, amíg megszületett a kisfia, Beni.

Nem mondom, hogy nem volt mentálisan megterhelő. Mikor 16 órákat dolgozik valaki, aztán hirtelen belezuhan abba a helyzetbe... Annyira kimaxoltam azt a kilenc hónapot, hogy éreztem, ez egy nagy szünet előtt ez megengedhető, tök jó, hogy anya most pörög, mert utána erre nem lesz lehetőség. És tényleg, fél évig nem is csináltam abszolút semmit, de már hiányzott.

– mesélte Adri, aki néhány televíziós felkérésnek az elmúlt években is eleget tett.

Akkor jöttem rá, hogy nem tudok egyszerre két helyen lenni. Ha dolgozni mentem, a fejem otthon volt, vajon Beni mit csinál, ki lett-e cserélve a pelus, evett-e rendesen, alszik-e már. Ha otthon voltam, akkor meg az járt a fejemben, hogy de mennék már, hiányzik az a közeg, az emberek, a beszélgetés felnőttekkel.

– árulta el az édesanya, majd hozzátette, hogy szeretne még egy gyerkőcöt.

Úgy gondolom, hogy adni kell a gyereknek egy társat, aki ott van. Amióta megvan a kisfiam, azóta fogalmazódott bennem meg a gondolat, hogy »wow, itt egy ember, aki túl fog élni engem«. Akkor fogalmazódott meg bennem az öregedéssel szembeni félelem, nőként is meg egyébként is, hogy azért ez ijesztő. Szívem szerint akár hat gyereket is vállalnék, de mentálisan nem biztos, hogy bírnám. A kistestvér projektre is azért vártunk annyit, mert tudom azt, hogy nem lettem volna arra alkalmas, türelem szempontjából sem. A kisfiam addigra már ötéves lenne, tud majd segíteni.

– mondta Adri.