Osváth Zsolt ezúttal egy prostituálttal készített interjút. A videóban több meghökkentő történet is elhangzott, melyekről Szilvi részletesen beszámolt.

A youtuber, Osváth Zsolt egy új sorozatot indított, melyben érdekes, vagy éppen elborzasztó munkákat, szakmákat mutat be. Az első vendége a 40 éves Szilvi volt, aki 15 éve dolgozik prostituáltként. A nő több információt is megosztott a foglalkozásával kapcsolatban. Kiderült például, hogy egy negyedóra nála 7000 forint, egy fél óra viszont már 15 ezer, egy óráért pedig 20 ezret kér.

Volt egy vendég, akinél babának kellett beöltözni, hozta a pelenkát nekem. Ő egy ilyen pedofil volt, azt a vendéget többször nem is fogadtam. Felkészülök a legrosszabbra minden esetben, nagy kés és gázspré van a fiókomban. Volt olyan is, hogy használnom kellett: egy vendégem erőszakos volt, letelt az ideje, kértem, hogy fejezze be. Ő erre közölte, hogy még nem végzett, mert nem tudott elélvezni. Már könyörögtem neki jóformán, hogy hagyja abba és nem... annál jobban fojtogatott, akkor kellett használnom a gázsprémet. Itt magadra vagy utalva

– mesélte többek között Szilvi, melyet a Blikk szemlézett.

Cikkünk vezető képe illusztráció!