Tűvel nemezelt gyapjúból teremt valósághű világot videóiban az amerikai Andrea Love. A Washington állambeli Port Townsendben tevékenykedő rendező és animátor a pincéjében teremtette meg saját dimenzióját, amelyben a stop motion effekt használatával készít ikonikus munkákat.

Különleges videói főként reklám és művészeti céllal készülnek, ám előszeretettel oszt meg kisfilmeket a közösségi médiában is. YouTube-csatornáját több mint 27 ezren követik, tematikája főleg a gasztronómia. Videói ebben a szellemben is készülnek olyan „tipikus" jelenetekkel, mint az alapanyagok előkészítése, a főzési és sütési folyamat bemutatása, az időigényes, ám akciómentes részek átugrása, valamint a tökéletes tálalás.

Az egyetlen különbség, hogy ez esetben minden gyapjúból van.

A felvételeken úgynevezett slow motion technikával kelti a mozgás illúzióját, azaz egy-egy állóképet összefűzve teremt mozgóképet. Legutóbbi videóján például az igazihoz hasonlóan pörög a levegőben a pizzatészta, bugyog a tűzhelyen a pizzaszósz és gőzölög a frissen „kisült" vacsora, amely mellé végül egy pohár bor is dukál. A képi világot tovább tetézik a hangeffektek, amelyek hatására a nyálelválasztásunk is beindul, hiszen valóban olyan érzésünk támad, mintha igazi receptvideót néznénk.