Az énekesnő dokumentumfilmje, mely nemrég debütált a Netlixen, részletesen beszámol például Lopez gyerekkoráról, és kamaszkorának nehézségeiről. A több mint másfélórás filmből kiderül az is, hogy az édesanyjával való kapcsolata korántsem nevezhető boldognak és önfeledtnek.

A 76 éves Guadalupe Rodríguez a produkcióban bevallja, hogy keményen bánt az énekesnővel, és annak két nővérével. Lopez állítása szerint az édesanyja nem egyszer a sz*rt is kiverte belőlük, mindezt azért, hogy erős és kemény felnőttek legyenek – írja a New York Post.

Mindig a legmagasabb elvárásokat támasztottam a lányok felé. Nem azért, hogy kritizáljam őket, csak azt akartam, hogy mindenkinek megmutassák, mire képesek. Nem voltam tökéletes anya. Az egyetlen, amit elmondhatok, az az, hogy minden, amit elkövettem, az őket szolgálta, az ő jövőjükért történt

– mondta Guadalupe Rodríguez. Az énekesnő egyébként 18 éves volt, amikor elköltözött otthonról, méghozzá egy nagy vita után az édesanyjával, Rodríguez ugyanis elvárta, hogy a gyerekei komolyan vegyék a tanulást, mert állítása szerint rettegett attól, hogy a lányai egy férfitól függjenek. A két nő kapcsolata ma már sokkal harmonikusabb, túlléptek a múlt sérelmein.