„Tárd szélesre a szádat! ”– szólít fel a párizsi La Quequetterie, azaz „A Fütyiző" névre keresztelt gofrizó szlogenje. A nem mindennapi falatozó a pandémia kezdetekor nyitotta meg a gasztro-G-pont kapuit, azóta valósággal elárasztotta a francia főváros utcáinak sarkait.

A franciák eddig is híresek voltak arról, mennyire édesszájúak, akárcsak heves vérmérsékletükről és a francia csókról. Minden vágyukat kielégítendő, egy venezuelai lány létrehozta szexualitással túlfűtött gofrizóját, ahol a fogyasztók egyszerre hódolhatnak az édes és kéjes élvezetnek. A „Fütyiző" ugyanis 

pénisz és vulva alakú gofrikat készít.

A forma azonban nem minden: különböző cukormázakkal és töltelékekkel turbózzák fel a belül vajpuha, kívül ropogós pénisz és vagina alakú cukrászkészítményeket, így fehértől a feketéig mindenki megtalálja a fogára való, ehető genitáliát.

A rendhagyó brandet építő gofrizót 2020 júniusában nyitotta meg Taziana Jurdi, aki gyerekkora óta a torták és különböző nyalánkságok megszállottja volt. Lelkesedése idősebb korában sem lankadt, így elvégzett egy francia főző és cukrász iskolát. Huszonnégy éves volt, amikor 2016-ban megnyitotta első éttermét Párizsban. A falatozó rövid időn belül hatalmas forgalmat generált, 2017-ben elnyerte Az Év Koncepciója díjat. Három év telt el, majd a koronavírus-járvány berobbanásakor, 2020 márciusában indította el új koncepcióját, a La Quequetterie!-t. A Fütyiző azóta Párizs, sőt egész Franciaország egyik legkeresettebb gofrizója: az első üzlet nyitása óta szerte az országban, franchise-szerűen felbukkantak az erezett hímtagokat és részletesen kidolgozott vulvákat árusító, szájakat szélesre táró Fütyizők.