Frankl András a világon a leghíresebb magyar újságíró, aki a Forma-1-el foglalkozik. A szakma elismert szakembere hosszan beszélt arról, mit tud a hétszeres világbajnok állapotáról.

A most 84 éves sportriporter többek között arról beszélt, hogy szerinte miért nem látjuk már élve Michael Schumachert.

Nézze, megrendítő lesz, amit most mondok, de azt mindenkinek el kell fogadnia, hogy Michael Schumachert soha nem fogjuk már élve látni. És most kérem, hogy felejtsük el a pénzt. Ha az ő hírneve nem volt arra elég, hogy a világ legjobb orvosai meggyógyítsák, akkor itt sok mindenben már nem lehet reménykedni. Michael Schumachert megmenteni a világ legfantasztikusabb dolga lenne. De nem tudják. Állítólag a szemével tud kicsit kommunikálni. Jean Todt az a jó barátja, akit beengednek hozzá, együtt ülnek a tévé előtt és nézik a futamokat.

– mondta Frankl, aki arra az információra is reagált, miszerint Todt és Schumacher együtt tévéznek.

Ez nem legenda. Nagyon kevés ember mehet oda Schumacher betegágyához.Az öccsét, Ralf Schumachert, a lányát, Gina-Maria Schumachert, a fiát, Mick Schumachert, Ross Brawnt, aki a menedzsere volt és a FIA volt elnökét, a már említett Jean Todtot. Más be nem teheti oda a lábát

– tette hozzá az Origo Gphíreknek az újságíró. 

2013. december 29-én Schumacher súlyos síbalesetet szenvedett, melynek következtében élete teljesen megváltozott.

A baleset óta a család csendes magánéletet kért a szurkolóktól és a médiától, és szigorúan őrzik az állapotáról szóló híreket.