"Fura gyerek voltam„ – mondta el magáról Tatár Csilla, azonban ma már úgy érzi, hogy nem vele volt a gond, csupán az akkori világ nem engedte, hogy igazán önmaga lehessen.

Az ÉvaMagazin.hu Mesélj, Anyukám! podcastjában a kétgyerekes médiaszemélyiség azt is elárulta, hogy Milán fia sokban hasonlít gyermekkori önmagára, így anyaként pontosan érti és érzi, mi történik a lelkében.

A mi szüleinket még nem vették körbe pszichológusok, nevelési tanácsadók, az én generációm szigorú iskolarendszerben nevelkedett. Az volt a jó, ha nem lógtál ki a sorból. Én azonban fura gyerek voltam, vagy inkább úgy mondom: a rendszer nem engedte, hogy önmagam legyek

– mesélte saját gyermekkorának történetét Tatár Csilla. A médiaszemélyiség úgy érzi, hogy ma gyerekként ő sem számítana furcsának, hiszen az új nevelési elvek mellett sokkal inkább érvényesülhetnek az egyéni személyiségjegyek.

A fiam pont olyan, mint amilyen én voltam gyerekkoromban. Értem és érzem, mi történik vele. Annak idején - bár törékeny lelki alkat voltam - minden bántásra és kudarcra úgy reagáltam, hogy na, majd én megmutatom, mindig kiálltam az igazamért, nem akartam soha, hogy elnyomjanak.

A híresség gyermekei között négy év a korkülönbség, a körülmények nagyban különböztek a két várandósság körül.

Milán a karrierem csúcsán érkezett, rengeteg felkérésem volt akkoriban, és szinte folyamatosan a címlapokon szerepeltem. A ritmusváltás kiegyensúlyozottá tett, csak azt vállaltam el, amihez kedvem volt, ami nem vett el a gyerektől

– mesélte az édesanya. Az anyaság mellett a szociális kapcsolatainak megtartása Tatárt is állandó kihívások elé állítja. Az első két évben a műsorvezető minden ilyen jellegű igényét félretette.

Tudtam dolgozni, de a társas kapcsolatok kevésbé voltak jelen az életemben. Kicsit elveszett a belső függetlenségem és a társasági életem, s ezek nagyon hiányoznak. Jó lenne ritmust teremteni, hogy ne csak anyaként, hanem például barátnőként is jelen tudjak lenni

– tette hozzá az interjúban.